Κορμαρής: «Θέλαμε τη νίκη» - Μίντης: «Προσπαθήσαμε»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2022

Χόρτασαν γκολ στον Εύοσμο στο παιχνίδι της ΑΕ Ευόσμου με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-3.

Ο Κώστας Κορµαρής από πλευράς ΑΕ Ευόσμου µετά τον αγώνα τόνισε: Εγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς πίεση και άγχος. Παίξαµε καλό ποδόσφαιρο ενώ ήµασταν εύστοχοι και στις στατικές φάσεις. Από την άλλη δεν αποφύγαµε τα αµυντικά λάθη και έτσι δεν πετύχαµε ευρεία νίκη. Τη χρειαζόµασταν τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Καλή τύχη στον Κεραυνό. Στα συνέχεια θα δοκιµάσουµε διάφορα σχήµατα και θέλουµε αν µπορέσουµε να κάνουµε και άλλες νίκες».

Ο προπονητής του Κεραυνού Ωραιοκάστρου Νίκος Μίντης µετά τον αγώνα είπε: Εγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς να υπάρχει άγχος και πίεση για καµία από τις δύο οµάδες. Η ΑΕ Ευόσµου ήταν καλύτερη στο µεγαλύτερο διάστηµα του παιχνιδιού και αξιοποίησε στο έπακρο τις στατικές φάσεις που είχε στο παιχνίδι. Εµείς δεν είχαµε την απαιτούµενη συγκέντρωση σε αυτες τις στιγµές και δυστυχώς δεχτηκαµε 3 τέρµατα µε τον ίδιο τρόπο. Προσπαθησαµε να αντιδράσουµε και εν µέρει τα καταφέραµε αφού στο τέλος πετύχαµε δύο γκολ και µετριάσαµε κατά κάποιο τρόπο την ήττα µας. Συγχαρητήρια στην ΑΕ Ευόσµου και καλή συνέχεια»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.