Κορμαρής: «Κίνδυνος - θάνατος ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Ευόσμου»

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Κορμαρής.

Ο τεχνικός της Αθλητικής Ένωσης Ευόσμου, μίλησε αναφορικά με την κακή κατάσταση που επικρατεί στον αγωνιστικό χώρο του  αθλητικού Πάρκου Ευόσμου (Μαρόκο), τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων αλλά και τους τραυματισμούς που...περιμένουν στη γωνία!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω με τα παιδιά και να τους δώσω συγχαρητήρια καθώς και τους ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων κάθε ηλικίας που μπορούν και προπονούνται εδώ στο γήπεδο του Ευόσμου, καθώς είναι 5 ομάδες με όλα τα τμήματα υποδομής τους. Σε πολλά σημεία λείπουν κομμάτια, είναι κίνδυνος - θάνατος και πέρα από την επικινδυνότητα για τους τραυματισμούς όπως ο χιαστός, τα παιδιά βιώνουν και μία μεγάλη καταπόνηση που δεν θα είχαν αν αγωνιζόταν σε ένα γήπεδο που θα πληρούσε όλες τις προδιαγραφές».

Για να συμπληρώσει: «Αν δεν κάνω λάθος το γήπεδο δεν ανήκει στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου αλλά σε μία υπηρεσία του κράτους (συνδιοκτησία). Δεν είναι οι ποδοσφαιριστές επαγγελματίες. Την επόμενη ημέρα θα πάνε στις δουλειές τους ή στη σχολή τους καθώς είναι φοιτητές. Δεν έχουν την προπόνηση που τους αρμόζει και κάθε ημέρα έχουμε και μικροπροβλήματα. Ένας διαιτητής αν εφαρμόσει το γράμμα του νόμου δεν θα πρέπει να επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα. Πατάς και φεύγει ο τάπητας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.