Κόπτσης: «Όλα λειτούργησαν καλά στα σχολεία, πάμε για το επόμενο βήμα»

Metrosport Team11 Μαΐου 2020

Πρώτη ημέρα επιστροφής των παιδιών στα σχολεία. ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι όλα πήγαν καλά και πλέον προετοιμάζονται για το δεύτερο βήμα της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μια νέα πραγματικότητα μακριά από την κανονικότητα. Πήγε πολύ καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δήμους που συνεισφέραν ότι μπορούσαν. Ήταν μια εξαιρετική στρατηγική του Υπουργείου Υγείας που με σαφείς και πολλές οδηγίες έλυσε όλα τα ερωτηματικά. Με ικανοποίησε ότι λειτούργησαν όλα τα σχολεία. Το 20% των μαθητών έμειναν σπίτι. Οι υπόλοιποι παρουσιάστηκαν κανονικά. Πέτυχε το πρώτο εγχείρημα.

Στόχος μας είναι να γίνει κάτι παρόμοιο και την επόμενη εβδομάδα που θα έρθουν και περισσότεροι μαθητές. Λειτούργησαν τα πάντα. Τα διαλείμματα ήταν εναλλασσόμενα, το ένα στις 9 και το άλλο στις 9.45. Πήραμε όλα τα μέτρα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε καλά μέχρι το τέλος και δεν θα έχουμε θέματα. Πήγαμε καλά. Θα δούμε τη συνέχεια. Όταν όλοι είναι ενωμένοι και με σύμπνοια οι δυνάμεις πολλαπλασιάζονται».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.