Κοντούδης: «Δεν έχουμε κάτι με τον Άρη, διαφυλάττουμε το καλό του Διγενή»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2021

Ο Διγενής Λακκώματος ζητάει 579.000 ευρώ από την νέα ΠΑΕ Άρης ως ποσοστό μεταπώλησης του Αβραάμ Παπαδόπουλου για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το μακρινό...2008! Ο πρόεδρος του συλλόγου, Σίμος Κοντούδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι διεκδικούν ό,τι τους αναλογεί καθώς έχουν υποχρέωση απέναντι στα παιδιά. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η διοίκηση δεν πήρε χρήματα και είπαμε ότι αν δοθεί μεταγραφή θα μας έδιναν το 20%. Πήραμε 272.000 ευρώ. Δεν έχουμε κάτι εναντίον του Άρη. Το 2018 φιλοξενήσαμε την Κ19 του Άρη εντελώς δωρεάν. Έχουμε δώσει τρεις παίκτες κατά το παρελθόν και έχουμε προπονητή που είναι γέννημα θρέμμα του Άρη. Έχουμε καλές σχέσεις γενικά. 

Πρέπει να διαφυλάξουμε το καλό της ομάδας μας, όμως. Μένουν άλλα 230.000 αλλά με τους ανατοκισμούς βγαίνει το νούμερο των εφημερίδων. Ζητάμε τα 500 που είναι το νόμιμο. Δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή μαζί μας για να το συζητήσουμε. Αποφεύγουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας για να το λύσουμε φιλικά. Γινόμαστε κακοί χωρίς να το θέλουμε. Ο καιρός ωρίμασε και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Εκπροσωπούμε το υγιές κομμάτι του αθλητισμού. 

 Εμείς έπρεπε να κυνηγήσουμε αυτούς που έπρεπε να μας δώσουν τα χρήματα. Το αν ήταν ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Ολυμπιακός λίγη σημασία έχει. Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά που έχουμε να κάνουμε το χρέος μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.