Κόντης: «Ανέτοιμος ο Ντένις, το πρώτο που με ρώτησε ο Κόκε όταν βγήκε από τη φυλακή ήταν πως έπαιξε ο Άρης»!

Metrosport Team23 Ιουλίου 2021

Ο Γιάννης Κόντης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη λήξη της περιπέτειας του βετεράνου επιθετικού του Άρη, Σέρχιο Κόκε, που αποφυλακίστηκε μετά από 20 μήνες!

Ο Γιάννης Κόντης τοποθετήθηκε παράλληλα με τον Κόκε στο Metropolis 95,5 FM και πριν μιλήσει στον «αέρα» ο Ισπανός βετεράνος επιθετικός, αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχαν μετά την αποφυλάκισή του, αλλά και τον αγώνα του Άρη με την Αστάνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αποφυλάκιση του Σέρχιο Κόκε:

«Ο Κόκε βγήκε από τη φυλακή. Έκατσε μέσα 20 μήνες. Λόγω κορωνοϊού δεν γίνονταν δικαστήρια. Πολλοί πήγαν έτσι με αρχικές συλλήψεις. Ούτε μια μέρα δεν είναι να μείνεις μέσα. Ευτυχώς είναι έξω. Να προσέχει έξω με ποιους κάνει παρέα. Δεν πίστεψα ποτέ ότι έκανε ο ίδιος κάτι. Στην υπόθεση προφυλακίστηκαν 30 άτομα και οι περισσότεροι δεν είχαν σχέση. Τελείωσε ο Κόκε μ’ αυτή την ιστορία. Διαπίστωσε και ο ίδιος ότι δεν υπάρχει σημαντικότερο από την ελευθερία».

Για το αν μίλησε με τον Κόκε:

«Μίλησα μαζί του. Είναι χαρούμενος. Πείραξε πολύ αυτό και τον πατέρα του. Είναι κοντά στην οικογένειά του. Το πρώτο που με ρώτησε ήταν πως έπαιξε ο Άρης! Βγήκε μετά τον αγώνα και με πήρε μετά τον αγώνα. Ίσως με πήρε και γι’ αυτό. Δεν ήταν ένα ματς όπως το περιμέναμε του είπα. Μου είπε ότι πιστεύει πως ο Άρης θα ανατρέψει στη ρεβάνς το αποτέλεσμα».

Για το πώς είδε τον αγώνα του Άρη:

«Περίμενα να είναι κάπως έτσι ο αγώνας, ίσως λίγο καλύτερο περίμενα τον Άρη. Έπεσε σε συγκυρία ο Άρης. Η Αστάνα είναι στην κορύφωσή της, έχει 20 παιχνίδια και πλέον στα πόδια της. Δεν είναι η ομάδα επί Στοΐλοφ. Είναι όμως δυνατή ομάδα. Πρέπει να προσέξει στη ρεβάνς ο Άρης. Δεν έκανε γκολ κάποιες ευκαιρίες που είχε στο πρώτο μέρος. Θέλει συγκέντρωση. Ίσως επηρεαστεί η Αστάνα λίγο από τη ζέστη. Πρέπει να μονταριστεί λίγο καλύτερα ο Άρης. Μου φάνηκε ανέτοιμος ο νέος τερματοφύλακας, ο Ντένις. Στο πρώτο γκολ φέρει ευθύνη και ίσως έπρεπε να βγει και στο δεύτερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.