Κόντε και Τούχελ... ζήλεψαν την «δόξα» του Μουρίνιο

Metrosport Team19 Αυγούστου 2022

Ο Αντόνιο Κόντε και ο Τόμας Τούχελ βρίσκονται στο επίκεντρο μετά τον καυγά τους στο ντέρμπι της Τσέλσι με την Τότεναμ, όπου έφτασαν μάλιστα στο φινάλε να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο και πολλοί γύρω τους φοβήθηκαν ότι μπορεί να πιαστούν και στα χέρια. 


Οι δύο προπονητές κλήθηκαν από την αγγλική ομοσπονδία για εξηγήσεις και, φυσικά, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τιμωρηθούν. Με αφορμή τον τσακωμό τους το Metrosport.gr γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε... διάσημα επεισόδια.

Ο Βενγκέρ έσπρωξε τον Μουρίνιο!

Το 2014 είχαμε γίνει μάρτυρες σοβαρού επεισοδίου σε ένα άλλο λονδρέζικο ντέρμπι, το Τσέλσι – Άρσεναλ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι δύο προπονητές σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μουρίνιο έκανε παράπονα στον τέταρτο διαιτητή, ο Βενγκέρ δεν άντεξε, έσπρωξε τον Πορτογάλο τεχνικό και λίγο πριν η κατάσταση βγει εντελώς εκτός ορίων οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν.

Ο Κόντε δεν ήταν η πρώτη φορά που μάλωσε με συνάδελφό του. «Τυχαία» την προηγούμενη φορά είχε απέναντι του, ποιον άλλον, τον Ζοσέ Μουρίνιο! Ο Πορτογάλος έβλεπε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διασύρεται με 4-0 από την Τσέλσι του Κόντε, ο οποίος πανηγύριζε έξαλλα όλα τα γκολ της ομάδας του και στο τέλος του αγώνα φάνηκε να λέει στον Ιταλό να μάθει να... σέβεται. Στον επόμενο μεταξύ τους αγώνα, για το FA Cup, οι δύο άντρες έφτασαν σε σημείο να κολλήσουν τα κεφάλια τους... 


Ο Πορτογάλος ήταν «παρών» σε ακόμη ένα περιστατικό. Τι είχε συμβεί; Ένας από τους βοηθούς του Μαουρίσιο Σάρι πανηγύρισε μπροστά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «αναγκάζοντας» τον Μουρίνιο να σηκωθεί και να τρέξει προς το μέρος του...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.