Ο Άρης κοντά σε συμφωνία με τον Μαζικού - «Τελειώνει» ο Λούμορ

Γιώργος Στράντζαλης27 Ιουνίου 2022

Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Μπράντλεϊ Μαζικού είναι ο Άρης, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Πίρσμαν στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΚΑ Σόφιας, αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη ώστε να γίνουν οι τελικές συζητήσεις με τους κιτρινόμαυρους.

Την τελευταία τριετία φόρεσε τη φανέλα της ΤΣΚΑ Σόφιας της οποίας ήταν ο βασικός αριστερός μπακ με 110 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και 11 ασιστ.

«Τελειώνει» ο Λούμορ

Ο Άρης είναι σε διαδικασία συζητήσεων για να λυθεί το συμβόλαιο του Λουμορ. Ο Αφρικανός αριστερός μπακ, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο δεν είναι στο πλάνο του Χέρμαν Μπούργος και οι κιτρινόμαυροι αναζητούσαν τρόπο απεμπλοκής από το βαρύ αν μη τι άλλο συμβόλαιο του (περίπου 300 χιλιάδες). Η χρυσή τομή φαίνεται ότι βρέθηκε κι έτσι ο Λουμορ θα αποτελέσει σύντομα, ίσως και μέσα στη μέρα, παρελθόν. 

Όσο για τον αντικαταστάτη του; Ο Άρης έχεις έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μπράντλεϊ Μαζικού ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Την τελευταία τριετία ο 26χρονος ήταν ο βασικός αριστερός οπισθοφύλακας της βουλγαρικής ομάδας με 110 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και 11 ασίστ. Είναι διεθνής με το Κονγκό έχοντας κάνει επτά εμφανίσεις από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.