Κωνσταντόπουλος (παίκτης Μπέερσοτ): «Περιμένω παιχνίδι με γκολ - Παίζει με ρίσκο η Γάνδη»

Metrosport Team09 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος.

Ο κεντρικός αμυντικός της Βέλγικης Μπέρσχοτ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό, μίλησε για την επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference League, Γάνδη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως δε θα είναι εύκολο παιχνίδι καθώς και πως ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να βρει πολλούς κενούς χώρους στην άμυνα των Βέλγων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την πορεία του ίδιου στο Βέλγιο: «Προσπαθώ να γίνω πιο δυνατός μέσα από την πορεία της ομάδας, είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο του πρωταθλήματος εδώ, είναι ιδανικά πιστεύω για να αναδείξει έναν παίκτη».

Για την Γάνδη ανέφερε: «Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι, είναι δύο μεγάλες ομάδες, αλλά η Γάνδη παίζει επιθετικά, παίρνει ρίσκα στον αγωνιστικό χώρο και περιμένω πως θα πρεσάρει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα μπορεί να βρει πολλά κενά στο αμυντικό της τρανσίσιον έχοντας αρκετούς χώρους που αν τους εκμεταλλευτεί θα της κάνει ζημιά».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει ο ίδιος στη Γάνδη, υπογράμμισε: «Ο Τισουνταλί ο σέντερ φορ της ομάδας είναι πολύ επικίνδυνος και μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις. Ο Ντούντου που πέρασε από τον Ολυμπιακό είναι επίσης ένας παίκτης άξιος προσοχής. Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα στον χώρο του κέντρου και περιμένω ένα παιχνίδι με πολλά γκολ καθώς η Γάνδη παίζει ανοιχτά και επιθετικά και δεν είναι ομάδα που θα καθίσει πίσω να περιμένει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.