Κωνσταντόπουλος: «Αυτό είναι το αβαντάζ του ΠΑΟΚ έναντι του Ολυμπιακού»

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει νικητής από το Λονδίνο και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» παραδέχθηκε ότι περίμενε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κουραζόταν στην παράταση καθώς αμυνόταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ενώ τόνισε ότι τα επιπλέον λεπτά και η προσπάθεια κόντρα στην Άρσεναλ θα βαρύνει τα πόδια των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ: «Έδειξε από την αρχή ότι ήταν αρκετά διαβασμένος. Η Άρσεναλ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά παρόλα αυτά είναι μια μεγάλη νίκη και πρόκριση. Σε ότι κατάσταση και εάν είναι η Άρσεναλ είναι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ευρώπης. Περίμενα ο Ολυμπιακός να είναι κουρασμένος στην παράταση καθώς αμυνόταν στη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά είδαμε ότι ο προπονητής έχει κάνει καλή δουλειά, ξέρει να κρατά τους παίκτες του ενεργούς και φάνηκε ότι είναι δεμένοι»

Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για τον Ολυμπιακό με δύσκολα παιχνίδια. Το γεγονός ότι έπαιξε παράταση θα βαρύνει τα πόδια του Ολυμπιακού και αυτό θα είναι αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ. Θα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι».

Για το ποιο είναι το σωστό πρόσωπο του Ολυμπιακού, της Τούμπας ή του Λονδίνου: «Αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί. Μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να δώσει την απάντηση. Παιζει και ρόλο ο αντίπαλος και το κίνητρο που έχεις. Είναι διαφορετικό να παίζεις στο πρωτάθλημα και άλλο να παίζεις στην Ευρώπη».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.