Κωνσταντινίδης για την επιτυχία της εθνικής Νέων: «Παιδιά με υψηλό επίπεδο»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2023

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής των εθνικών ομάδων, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μεγάλη επιτυχία της εθνικής Νέων να προκριθεί στην τελική φάση του EURO.

«Υπάρχει χαρά, αλλά είμαι άνθρωπος που ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε, το ήξερα και πριν τις προκρίσεις. Δεν είναι μόνο η γενιά της Κ19. Απλά αυτή η γενιά έκανε κάτι ξεχωριστό και κατάφερε να πάει στα τελικά μετά από καιρό. Είναι πολύ ταλαντούχα γενιά. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτή. Είναι και οι άλλες γενιές που για άλλους λόγους δεν κατάφεραν να περάσουν» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να πιστέψουμε σε αυτά τα παιδιά και οι ομάδες να δίνουν πραγματικές ευκαιρίες. Κάποια παιδιά είναι εξαίρεση επειδή παίζουν στην Α' Εθνική και αγωνίζονται σε υψηλότερο επίπεδο. Αλλά και τα υπόλοιπα μπορούν να παίζουν σε υψηλό επίπεδο και με διάρκεια.»

Ρωτήθηκε για τον Κούτσια και απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω μεμονωμένα για παιδιά. Ο Κούτσιας έχει ιδιαίτερες δυνατότητες και αποδεικνύει κάθε Κυριακή τι μπορεί να κάνει. Είναι όλο το μέλλον δικό του. Οι ακαδημίες δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο και ξοδεύουν αρκετά χρήματα.»

Για την προσπάθεια της εθνικής ανδρών σημείωσε: «Ο στόχος είναι να πάμε σε μία τελική φάση. Εχουμε τον πιο δύσκολο όμιλο με Γαλλία και Ολλανδία, αλλά βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.