Κωνσταντέλιας: «Πάντα ονειρευόμουν να παίξω με πάθος στην Τούμπα - Η πάσα ήταν από ένστικτο»

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2023

Η πάσα του Γιάννη Κωνσταντέλια στο γκολ του Νάρεϊ κόντρα στην ΑΕΚ θα μείνει για πολλά χρόνια χαραγμένη στις μνήμες όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Ο νεαρός άσος στις δηλώσεις του ήταν, πάντως, προσγειωμένος, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η ενέργειά του ήταν, απλώς, από ένστικτο.

Aναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το σχόλιο του Ντέμη Νικολαϊδη που τον χαρακτήρισε ως «έναν μικρό τεράστιο παίκτη»: «Χαρούμενο με κάνουν τα λόγια του και τον ευχαριστώ πολύ».

Για το standing ovation: «Το ονειρευόμουν αυτό. Να παίξω στην Τούμπα με πάθος. Στον κόσμο μπροστά. Έτσι μεγάλωσα, με αυτό το όνειρο. Με κάνει χαρούμενο το χειροκρότημα του κόσμου».

Για τη μαγική ενέργειά του στο γκολ του Νάρεϊ: «Είναι από ένστικτο. Απλώς μου βγήκε, το έκανα. Όχι δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό ούτε στην προπόνηση. Απλά έγινε...».

Για το σημερινό αποτέλεσμα: «Ήμασταν αποφασισμένοι. Ήταν θέμα ψυχής. Δέχτηκα πολλά πειράγματα. Τα αντιμετωπίζω για την ώρα...».

Για το γκολ του Κουλιεράκη: «Ο Κουλιεράκης δουλεύει πολύ. Πηδάει στον Θεό, το είδαμε και σήμερα. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν. Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν μπορεί να με κόψει στην προπόνηση (γέλια)».

Πρόσθεσε: «Ψάχνω το γκολ, σιγά σιγά πιστεύω θα έρθει. Εγώ θέλω να είμαι ταπεινός. Να παραμένω προσγειωμένος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.