Κονέζνι: «Μαχητής ο Μπορίλ, αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού του»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιακούμπ Κονέζνι.

Ο Τσέχος δημοσιογράφος μίλησε για τον Γιαν Μπορίλ, τον αριστερό μπακ της Σλάβια Πράγας που φέρεται να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Γιακούμπ Κονέζνι δήλωσε:

Για τον Γιαν Μπορίλ και τι είδους παίκτης είναι: «Είναι αρχηγός της Σλάβια. Είναι έμπειρος, δυνατός και καλύπτει εξαιρετικά χώρους. Είναι δύσκολο να δεχτείς γκολ από τον χώρο ευθύνης του. Είναι αμυντικογενής αριστερός μπακ αλλά είναι δεξιοπόδαρος, καλά προπονημένος και κάνει καλές κούρσες. Είναι παίκτης της Εθνικής Τσεχίας που έπαιξε σε όλα τα ματς του Euro».

Αν έχει συζητήσει η Σλάβια με ΠΑΟΚ: «Είναι μια πιθανότητα. Ο Μπορίλ είναι πάνω από 30 ετών και ο ίδιος μπορεί να θέλει να παίξει στο εξωτερικό όπως πολλοί άλλοι Τσέχοι ποδοσφαιριστές. Η κατάσταση είναι περίπλοκη, η Σλάβια έχει δυο παίκτες στα αριστερά της άμυνας και θα πρέπει να πάρει παίκτη στη θέση του Μπορίλ».

Πόσα χρήματα εκτιμά ότι θα μπορούσαν να κλείσουν τη συμφωνία: «Νομίζω 1 εκατομμύριο ευρώ θα είναι αρκετά».

Αν μίλησε με τον Μπορίλ: «Όχι δεν μίλησα μαζί του, είναι δύσκολο. Το κλαμπ τους περιορίζει για να μη μιλούν στον Τύπο».

Αν υπάρχουν άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη: «Είχε προσφορές από Ρωσία Τουρκία και Αγγλία. Κάθε καλοκαίρι έχει προσφορές. Έφτασε κοντά στο να φύγει από τη Σλάβια. Έπαιξε ρόλο για την παραμονή του το ότι ήρθε στη Σλάβια ως απλός παίκτης και πλέον είναι αρχηγός, είναι μαχητής και έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.