Κονατέ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν μια μοναδική ευκαιρία για μένα»

Metrosport Team16 Μαΐου 2021

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ (16/5-17:00) που θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να «αποδράσουν» ως νικητές από το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σαγκάμπα Κονατέ, παραχώρησε συνέντευξη στο εξωτερικό και ειδικότερα στο «talkbasket.net», προσφέροντας ενδιαφέρουσες ατάκες για το πως έφτασε στον Δικέφαλο αλλά και το πως έχει ζήσει την περίοδο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη: «Ο ΠΑΟΚ ήταν μια μοναδική ευκαιρία και είπα «γιατί όχι;». Είναι μια υπέροχη ομάδα με μεγάλη ιστορία».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στη φετινή Basket league: «Παίζουμε καλά, έχοντας κερδίσει δυναμική και παίζουμε ενωμένοι. Είχαμε πολλές αλλαγές με τον νέο μας προπονητή. Είναι πάντα μια πρόκληση γιατί μαθαίνουμε τόσα πολλά πράγματα, ειδικά εγώ, που δεν έχω παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα στο παρελθόν. Πρέπει να είμαι σαν… σφουγγάρι».

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Άρη Λυκογιάννη: «Μας ζητάει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα και την επίθεση. Απλώς πρέπει να είμαι ο εαυτός μου, όπως πάντα. Αν καταφέρω να το κάνω αυτό, θα παίζω πολύ καλά. Πρέπει να βρω τον τρόπο να είμαι ο εαυτός μου όλη την ώρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.