Κομσής: «Καταπληκτικός προπονητής ο Γκαρσία, μεταδίδει το πάθος του»

Metrosport Team09 Μαρτίου 2020

Ο γυμναστής της Κ19, Χάρης Κομσής, μίλησε για την νέα κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ σε συνέντευξή του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Η επιτυχία είναι σημαντική για δύο λόγους. Αποτελεί μέρος; της εκπαίδευσης των παιδιών στην ηλικία που βρίσκονται και παράλληλα είναι και ηχηρό «παρών» που δηλώνουν αυτά τα παιδιά» τόνισε αρχικά.

Ερωτώμενος για το αν υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία, σημείωσε: «Όπως λέει και ο προπονητής μας (σ. σ. Γκαρσία) δεν υπάρχουν μυστικά. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή και όλα γίνονται. Επίσης, μέρος της Ακαδημίας και του τμήματος σκάουτινγκ είναι και η επιλογή ταλαντούχων παικτών. Φέτος, εκτός από τρεις-τέσσερις παίκτες, είχε αλλάξει όλη η ενδεκάδα. Σ’ αυτές τις κατηγορίες αλλάζουν ανά δύο χρόνια τα παιδιά. Και τα περισσότερα παιδιά από την περσινή σεζόν παίζουν πλέον σε ανδρικό επίπεδο. Ο Μπαλογιάννης, ο Χατζηστραβός και άλλα παιδιά».

Όταν ρωτήθηκε, αν τα παιδιά της Κ19 μπορούν να σταθούν σε ανδρικό επίπεδο, σημείωσε: «Συμφωνούμε ότι χρειάζεται και ένα ενδιάμεσο στάδιο, υπάρχουν όμως και παιδιά που θα μπορούσαν να το παρακάμψουν, όπως ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Αν περιμένουμε ένας 18άρης να παίξει όπως ένας 25αρης, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ».

Τέλος, αναφερόμενος στον Πάμπλο Γκαρσία και την συνεργασία τους, σημείωσε: «Ο Γκαρσία είναι τέσσερα χρόνια στην ομάδα. Εγώ είμαι από πέρυσι στην ομάδα και βρήκα έναν ολοκληρωμένο προπονητή. Είναι καταπληκτικός προπονητής και εξαίρετος άνθρωπος. Μεταδίδει το πάθος του, τα παιδιά τον έχουν ως ίνδαλμα. Η φράση που χρησιμοποιεί αρκετά και στις ομιλίες του είναι το «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.