Κόκκινος: Θα υποφέρει η Μπάγερν

Γρηγόρης Κόκκινος12 Απριλίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Αν εξαιρέσουμε την Λίβερπουλ που νίκησε εύκολα με 1-3 την Μπενφίκα , τα υπόλοιπα ζευγάρια άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για το ποιος θα πάρει την πρόκριση. 

Βάζω μέσα και την Τσέλσι από σεβασμό στην ομάδα που πέρσι κατέκτησε το θεσμό και θεωρητικά μπορεί να κάνει κάτι μέσα στην Μαδρίτη και το ποιο δύσκολο έργο το έχει η Μπάγερν όπου στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσε εύκολα να χάσει με μεγαλύτερο σκορ. Πάμε να δούμε τι αξίζει τον κόπο να κρατήσουμε από αυτό το κουπόνι.

Η Μπάγερν δεν είναι καλή φέτος αν και στην καλή της μέρα δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Έμερι που τόσο αμφισβητήθηκε στην Αγγλία δείχνει ότι κάνει εξαιρετική δουλειά και στο πρώτο παιχνίδι νίκησε δίκαια και θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο σκορ αν ήταν πιο προσεκτικοί οι ποδοσφαιριστές του στην τελική προσπάθεια. Εδώ έχει αξία το compo ενώ δεν μπορώ να διαφωνήσω με όσους πάνε κόντρα στο φαβορί και στο Χ2.

Η Ρεάλ είχε έναν φοβερό Μπενζεμά που χάρη στα τρία του γκολ η ομάδα του πέρασε με 1-3 στο πρώτο παιχνίδι. Ο Τούχελ είναι υποχρεωμένος να παίξει ανοιχτά για να διεκδικήσει την πρόκριση και το compo πληρώνει καλά. Αξίζει το ρίσκο. Η Ατλέτικο στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε με σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να χάσει με 1-0. Τώρα είναι «υποχρεωμένη» να κυνηγήσει το γκολ για αυτό και η χαμηλή απόδοση του διπλού. Δεν αξίζει τον κόπο, ΝΟ ΒΕΤ.

Η Λίβερπουλ πιστεύω ότι καθάρισε την πρόκριση με το 1-3 οπότε δεν βρίσκω κάτι που είναι άξιο επιλογής σε αυτή την αναμέτρηση.

Η Αταλάντα προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα με αντίπαλο την Λειψία και το τελικό 1-1 είναι άδικο αφού χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες για περισσότερα γκολ στην αναμέτρηση. Το compo θα είναι η επιλογή μου. Η Αϊντχόφεν πήρε το 0-0 στην έδρα της Λέστερ και τα πάντα είναι ανοικτά για την πρόκριση αλλά δεν ποντάρω σε παιχνίδι που μοιάζει τριπλή. Η Λυών έχασε ένα σκασμό ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ αλλά έμεινε στο 1-1. Η Γαλλική ομάδα μπορεί να πετύχει ότι δεν κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι και η επιλογή μου θα είναι ο άσσος.

Η Μπαρτσελόνα εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση με την Φρανκφούρτη. Η Ρέιντζερς δείχνει ότι η Ευρωπαϊκή της πορεία τελειώνει αφού δεν κατάφερε κάτι στην Πορτογαλία η Μπράγκα ήταν διαβασμένη και νίκησε με 1-0. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο στην Μασσαλία αλλά αν πάρει την πρόκριση μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα θα πρόκειται για μεγάλο άθλο αφού η Γαλλική ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Η Ρόμα μετά το στραπάτσο στην φάση των ομίλων έδειξε ότι δεν έβαλε μυαλό και έχασε και πάλι με 2-1. Οι Νορβηγοί της έχουν πάρει τον αέρα και περιμένω παιχνίδι με πολλά γκολ χωρίς να γνωρίζω ποιος θα πάρει την πρόκριση.

Η Σλάβια Πράγας ήταν καλή και τυχερή στο 3-3 με την Φέγενορντ αφού ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ανοικτά όλα τα αποτελέσματα, πρόκειται για δυο εξαιρετικές ομάδες.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ G/G & OVER

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΤΣΕΛΣΙ G/G & OVER

Δεύτερη πρόταση

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΛΕΙΨΙΑ G/G & OVER

ΡΟΜΑ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ OVER 3,5

ΛΥΩΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.