Κόκκινος: Σφιχτό τον βλέπω τον τελικό

Γρηγόρης Κόκκινος29 Μαΐου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα πως χάσαμε το απόλυτο στον τελικό του Europa League. Χίλιες φορές να κάνω λάθος επιλογή, να εκτεθώ για την επιλογή μου, όχι όμως να μου το στερήσει το κοράκι. Το Χ το πιάσαμε στην κανονική διάρκεια αλλά το πέναλτι που δεν έδωσε στην παράταση αλλά ούτε και το VAR έλεγξε δεν καταπίνεται με τίποτα. Και μιλάμε για τελικό μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης όχι κανένα άλλο παιχνίδι. Με το Χ πήραμε τρεισήμισι φορές τα λεφτά μας με το νικητή στην παράταση θα παίρναμε άλλες δεκατρείς φορές το ποντάρισμα μας.

Στον τελικό του Champions League αγωνίζονται η Μάντσεστερ Σίτυ με την Τσέλσι. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά με νίκη μέσα στο Παρίσι με 1-2 και νίκη στην Αγγλία με 2-0. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας έχοντας την καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα. 

Η Τσέλσι του Τούχελ απέκλεισε την Ρεάλ Μαδρίτης με ισοπαλία στην Μαδρίτη 1-1 και νίκη 2-0 στο Λονδίνο. Στο πρωτάθλημα κατάφερε να βγει και πάλι στον θεσμό του Champions League παρά την ήττα της από την Άστον Βίλα με 2-1 αφού την ίδια ώρα η Λέστερ «αυτοκτόνησε» χάνοντας στην έδρα της από την Τότεναμ. 

Η αλήθεια είναι ότι από την ώρα που ανέλαβε ο Γερμανός την Τσέλσι η ομάδα έχει μια αγωνιστική ταυτότητα με πολύ πειθαρχία στο παιχνίδι της με πολύ σφιχτή άμυνα και μια αρκετά ικανοποιητική επίδοση στην επίθεση. Δεν είναι η ομάδα που θα δεις εύκολα σε παιχνίδι της να μπαίνουν πολλά γκολ. 

Από την άλλη ο Γκουαρντιόλα έχει κάνει την Σίτυ πάρα πολύ κυνική στο παιχνίδι της και παρά τις τρομερές επιδόσεις της για φέτος και την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ομάδα που δεν ανοίγεται πολύ. Ξέρει να κάνει συντήρηση δυνάμεων έχει πλάνο πότε θα ανεβάσει στροφές και δεν έχει τον ποδοσφαιριστή σούπερ σταρ , είναι αυτό που λέμε ΟΜΑΔΑ και είναι δημιούργημα του Γκουαρντιόλα. Έχει έναν πολύ ωραίο τρόπο να κάνει κατοχή της μπάλας και να ξέρει πότε θα σε τρυπήσει και το κάνει καταπληκτικά. 

Λογικό φαβορί από τους μπουκ η ομάδα της Σίτυ αλλά σε κανέναν τελικό δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Περιμένω από τους δυο προπονητές να μην πάρουν μεγάλα ρίσκα και φυσικά δεν περιμένω να δούμε πολλά γκολ. Γκολ περιμένω για την ακρίβεια αλλά από το να μπλέξω στα μάτια μου αυτό το 2-3 γκολ που πληρώνει δύο φράγκα το ποντάρεις κι ας κόψουν το λαιμό τους, ας το πάρει ο καλύτερος. Όπως και στο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ και σε αυτό το παιχνίδι δεν αποκλείω την παράταση αλλά δεν είμαι τόσο ζεστός και στο κάτω κάτω δεν είναι όλα τα παιχνίδια για να τα ποντάρουμε

To be continued ……

Πρόταση

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ- ΤΣΕΛΣΙ 2-3 ΓΚΟΛ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.