Κόκκινος: Κάνει εξαιρετική δουλειά ο Τούντορ

Γρηγόρης Κόκκινος22 Οκτωβρίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως χάσαμε την τριάδα με την Γιουνγκ Μπόις αλλά έτσι είναι αυτά. Δεν μπορεί να μας πηγαίνουν συνέχεια όλα καλά και υπάρχουν και οι άσχημες στιγμές που δεν πρέπει να μας πτοούν. Υπάρχουν πάντως πολλές διακυμάνσεις σε πολλές ομάδες όπως η Σίτυ που έχασε από την Λίβερπουλ χωρίς μάλιστα να καταφέρει να πετύχει γκολ. Της Ρεάλ τη νίκη την περίμενα την αιτιολόγησα και πέρασε και ας διαμαρτύρονται κάποιοι για την διαιτησία. Ας δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από αυτό το κουπόνι.

Η Φράιμπουργκ μπορεί να έχασε με το βαρύ 5-0 αλλά έπαιζε με την καλύτερη ομάδα του Γερμανικού πρωταθλήματος την Μπάγερν. Η Βέρντερ έχασε με 0-2 από την Μάιντς και δεν με πείραξε η ήττα όσο το ότι δεν κατάφερε να σκοράρει στην αναμέτρηση. Πιστεύω ότι ο άσσος θα περάσει.

Η Κοπεγχάγη έμεινε στο 1-1 με την Μπρόντμπι και παραμένει οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Μίντιλαντ επικράτησε με 2-1 της Χόρενς είναι σε καλή κατάσταση και αυτή είναι πιο κοντά στην κορυφή αφού απέχει μόλις πέντε βαθμούς. Βρίσκω αξία στο διπλό.

Ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Αστέρα σε ένα κακό παιχνίδι ενώ για τον θεσμό του κυπέλου τον νίκησε στην παράταση με 1-3. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε προβληματικός για ένα ακόμη παιχνίδι και έχασε δίκαια εντός έδρας με 1-2 από τον ΠΑΟΚ. Περιμένω παιχνίδι με γκολ.

Η Βαλένθια έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το διπλό στην έδρα της Σεβίλλης αφού έχασε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα στο παιχνίδι που έληξε 1-1. Η Μαγιόρκα έχασε με 1-0 από την Σοσιεδάδ με καλή εμφάνιση αν και θα πρέπει να βελτιωθεί στο γκολ αφού σκοράρει δύσκολα. Άσσο το βλέπω.

Η Ουνιόν νίκησε εύκολα την Γάνδη με 2-0 αλλά δεν έχει τον περσινό αέρα που την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Μπριζ είναι σε καταπληκτική κατάσταση και μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του champions league προέρχεται από τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Σιντ Τρούιντεν .

Η Μαρσέιγ ήταν ανταγωνιστική στο μεγάλο ντέρμπι με την Παρί που έχασε με 1-0 αποτέλεσμα που δεν ξέρω αν θα έβγαινε αν δεν είχε την αποβολή στο 72ο λεπτό. Η Λανς κάνει εξαιρετική χρονιά νίκησε με 1-0 την Μονπελιέ και είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Θα ποντάρω στην ομάδα του Τούντορ.

Ο Ιωνικός προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη αλλά έχασε με τραυματισμό τον Κάνιας και από εκεί και πέρα έχασε το κέντρο και το παιχνίδι τελικά με 2-1. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε δυο φορές στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αλλά με γκολ στο φινάλε έμεινε στο τελικό 2-2. Δεν είναι για τόσο χαμηλά ο Ιωνικός.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Λαμία εκτός έδρας με 0-2 και παραμένει πρώτος στην βαθμολογία αφού έχει πετύχει το απόλυτο μετά από οκτώ αγωνιστικές. Ο Άρης ήταν «καλός» στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι στη νίκη με 2-1 απέναντι στον Ιωνικό. Πάω με την φόρμα και τον άσσο.

Η Ρόμα νίκησε με 0-1 την Σαμπντόρια και το μεγάλο της πρόβλημα είναι ότι δεν καθαρίζει τα παιχνίδια και για αυτό δεν πάει καλύτερα στο πρωτάθλημα. Η Νάπολι δείχνει φέτος ικανή για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και προέρχεται από τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Μπολόνια. Διπλό θα παίξω

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΛΑΝΣ 1

Δεύτερη πρόταση

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 2

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑ- ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2

ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ 2

Τρίτη πρόταση

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.