Κόκκινος: Καιρός να κάνει νίκη η Λαμία

Γρηγόρης Κόκκινος25 Σεπτεμβρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Δοκάρι και μέσα όλα καλά δοκάρι κι έξω πάμε κουβά. Τρεις προτάσεις από ένα παιχνίδι στην κάθε μια μας τα χάλασαν τα πράγματα αλλά κοιτάμε μπροστά. Αρχίζουμε και παίρνουμε μια γεύση από το Ελληνικό πρωτάθλημα που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τους θεωρητικά μεγάλους και είδατε τι έπαθε η ΑΕΚ στην Κρήτη με το 0-3 να γίνεται 3-3 και να στέλνει πολύ κόσμο αδιάβαστο. Καλές οι εκπλήξεις αλλά όταν τις μυρίζεσαι ή υπάρχει λάθος απόδοση όχι όταν έρχονται με φθηνά αμυντικά λάθη αλλά και κακές διαιτησίες. Μην στέκεστε σε ονόματα δείτε τι γίνεται και κυρίως το ότι πολλές ομάδες δεν αντέχουν τους συνεχόμενους αγώνες

Η Φρανκφούρτη χωρίς να είναι καλύτερη από την Βόλφσμπουργκ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Στουτγάρδη παίζει με μεγάλη αφέλεια στην άμυνα και παρά το ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από την Λεβερκούζεν από το 31ο λεπτό έχασε με 1-3. Άσσο το βλέπω.

Η Λιντς δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα αφού δεν έχει νίκη ακόμα και προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Νιούκαστλ. Η Γουέστ Χαμ έχασε από την Μάντσεστερ με 1-2 αλλά και πέναλτι στο φινάλε του αγώνα για να πάρει τουλάχιστον το βαθμό Τα σφυριά με πείθουν περισσότερο και κρατάω το διπλό.

Το Στρασβούργο εκμεταλλεύτηκε την αποβολή της ομάδας της Λανς στο 50ο λεπτό και πήρε το διπλό με 0-1. Η Λιλ δείχνει να συνέρχεται μετά τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ρεμς χωρίς όμως να εντυπωσιάσει στην αναμέτρηση. Σε αυτή την απόδοση θα κρατήσω το διπλό αφού πιστεύω ότι μπορεί να το πάρει

Η Σαουθάμπτον αδικεί τον εαυτό της αφού ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα και προέρχεται από το 0-0 στο Μάντσεστερ με την Σίτυ. Η Γουλβς δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα έχει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα και προέρχεται από το 0-2 με την Μπρέντφορντ. Άσσο το βλέπω.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει δυο ισοπαλίες και μια ήττα προέρχεται από το εκτός έδρας 0-0 με τον ΟΦΗ και δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός με τον Απόλλων Σμύρνης κέρδισε εύκολα με 4-1 αλλά δέχεται σε όλα του τα παιχνίδια γκολ. Το OVER στην τιμή αυτή έχει αξία

H Κλερμόν μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα δείχνει να έχει ξεφουσκώσει και προέρχεται από την συντριβή 6-0 στην έδρα της Ρεν. Η Μονακό δείχνει να συνέρχεται νίκησε με 3-1 την Σεντ Ετιέν και έχει δυνατότητες για μεγαλύτερα πράγματα στο πρωτάθλημα. Το διπλό δεν το λες ευκαιρία αλλά θα το τιμήσω

Η Λαμία έχει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα αλλά σε όλα τα παιχνίδια ήταν ανταγωνιστική και της έλειπε η τύχη. Ο Παναιτωλικός κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ αλλά λύγισε στο τέλος της αναμέτρησης κι έχασε με 1-2. Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων ο άσσος πιστεύω ότι δύσκολα θα χαλάσει.

O Παναθηναϊκός μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα με τον Απόλλων Σμύρνης γνώρισε δυο διαδοχικές ήττες με τελευταία την Τετάρτη με τον Άρη με 1-0 χωρίς να μπορεί να βγάλει αντίδραση. Ο Βόλος έχει ξεκινήσει μόνο με νίκες με τελευταία το 3-0 απέναντι στον Ατρόμητο την Πέμπτη. Τα ονόματα δεν παίζουν μπάλα. Χ2 διπλή ευκαιρία.

Η Άρσεναλ νίκησε με 0-1 την Μπέρνλι αλλά βλέπω ότι δεν πάει καθόλου καλά επιθετικά αφού μετά από πέντε αγωνιστικές έχει μόλις δυο γκολ και δεν πείθει αγωνιστικά. Κοιλιά έχει κάνει και η Τότεναμ που έχασε εύκολα με 0-3 από την Τσέλσι αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Η απόδοση του διπλού είναι προκλητική.

To be continued...

Πρώτη πρόταση

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΓΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΛΙΛ 2

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΜΟΝΑΚΟ 2

Δεύτερη πρόταση

ΛΙΝΤΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΛΒΣ 1

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2

Τρίτη πρόταση

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΒΟΛΟΣ Χ2 Δ.Ε

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.