Κόκκινος: Και θέλει και μπορεί ο Άρης

Γρηγόρης Κόκκινος19 Μαρτίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Όσοι ποντάρουν στα φαβορί είδαν τα λεφτά τους να πηγαίνουν στον κουβά για μια ακόμη εβδομάδα ειδικά με την Σίτυ. Αντίθετα στην τιμή που έδιναν το διπλό της Λίβερπουλ άξιζε τον κόπο να ασχοληθεί κανείς για να μην μιλήσω για την Μπάγερν που με το 1-1 έστειλε πολλούς αδιάβαστους. Η Ίντερ μια από τα ίδια η Μπενφίκα και ας μην μπω στον κόπο να σας θυμίσω φαβορί που στην Ευρώπη έκαναν παπάδες αλλά στα πρωταθλήματα ήταν κάκιστοι. Μεγάλο το ενδιαφέρον παντού πλην της Γαλλίας λοιπόν και φυσικά της Ελλάδας.

Η Αλαβές έχασε από την Σοσιεδάδ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με 1-0 και χρειάζεται βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Γρανάδα έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη εδώ και πάρα πολύ καιρό και μετά την ήττα με 0-1 από την Έλτσε έμπλεξε για τα καλά. Η λιγότερο κακή ομάδα είναι οι γηπεδούχοι.

Ο Ατρόμητος δίνει αγώνα παραμονής στην κατηγορία με τον Απόλλων Σμύρνης και δείχνει ότι θα παλέψει με την Λαμία για το ποιος θα το καταφέρει. Τον Απόλλων τον θεωρώ τελειωμένο και από την ώρα που η ομάδα του Περιστερίου δέχεται γκολ μου αρέσει σαν επιλογή το 1@over.

Η Μονακό γνώρισε την ήττα με 1-0 από το Στρασβούργο και έχει και την κούραση από το παιχνίδι της Ευρώπης με την Μπράγκα. Η Παρί μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ νίκησε με 3-0 την Μπορντό και μάλλον οι αντιδράσεις του κόσμου δείχνουν ότι έπιασαν τόπο. Θα κρατήσω το διπλό.

Η Λοριάν πήρε μεγάλο διπλό με 0-2 στην έδρα της Κλερμόν και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Το Στρασβούργο νίκησε με 1-0 την Μονακό έχει εδραιωθεί στις θέσεις της Ευρώπης και κοιτάει ακόμα ψηλότερα. Πιστεύω ότι το διπλό είναι δύσκολο μεν αλλά έχει αξία.

Η Έμπολι γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Μίλαν δεν πρόκειται να κινδυνέψει να πέσει κατηγορία και πληρώνει τα πολλά γκολ που δέχεται σε όλο το πρωτάθλημα. Η Βερόνα γνώρισε την ήττα στην έδρα της με 1-2 από την Νάπολι αλλά το έχω τονίσει πολλές φορές ότι είναι καλή ομάδα. Διπλό θα ποντάρω

Η Βόλφσμπουργκ πάει από το κακό στο χειρότερο και την περασμένη εβδομάδα γνώρισε την ήττα με 3-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ. Η Λεβερκούζεν μετά από μια σειρά από εξαιρετικά αποτελέσματα γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Κολωνία στο ντέρμπι. Διπλό βλέπω

Ο Άρης ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν κατάφερε όμως να νικήσει και τον διαιτητή στην ήττα με 2-1. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προηγήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ήταν όμως καλός και το τελικό 1-1 μάλλον το τιμά. Πιστεύω ότι ο Άρης θα πάρει τη νίκη και κρατάω τον άσσο.

Η Σεβίλλη κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Βαγιεκάνο αλλά παραμένει μόνη δεύτερη στην βαθμολογία με την διαφορά ότι την πλησίασε η Μπάρτσα στους πέντε βαθμούς. Η Σοσιεδάδ νίκησε την Αλαβές με 1-0 είναι οριακά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη αλλά δεν με πείθει αγωνιστικά ότι θα τα καταφέρει. Άσσο θα παίξω

Η ΑΕΚ ήταν καλή με τον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στο 1-1 της περασμένης εβδομάδας. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που νίκησε στο φινάλε με 1-0 και έχει και την κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης. Πιστεύω ότι θα δούμε γκολ και κρατάω το g/g@over.

Η Ρεάλ μετά και το διπλό με 0-3 στην έδρα της Μαγιόρκα έχει πάρει αέρα δέκα βαθμών από την δεύτερη Σεβίλλη και δείχνει ότι δεν χάνει το πρωτάθλημα με τίποτα. Η Μπαρτσελόνα μετά τις μεταγραφές του Γενάρη είναι άλλη ομάδα και προέρχεται από τη νίκη με 4-0 απέναντι στην Οσασούνα. Μου αρέσει το διπλό

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΛΟΡΙΑΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 2

ΕΜΠΟΛΙ – ΒΕΡΟΝΑ 2

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2

Δεύτερη πρόταση

ΑΛΑΒΕΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1

ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1

Τρίτη πρόταση

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1 & OVER

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1

AEK – ΠΑΟΚ G/G & OVER

Μονό αποδεκτό

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.