Κόκκινος: Η τελευταία ευκαιρία του Απόλλωνα

Γρηγόρης Κόκκινος07 Μαΐου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Καλά τα πήγαμε από τις επιλογές από την Ευρώπη μας τα χάλασε το Ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ειδικά ο Απόλλων Σμύρνης έστειλε πολύ κόσμο αδιάβαστο αφού το διπλό βούλιαξε σαν απόδοση το πόνταρε πολύ κόσμος και δεν βγήκε ποτέ. Στα υπόλοιπα είχαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά ενώ παραμιλάει όλη η Ευρώπη με τα όσα έχει πετύχει και ακόμα περισσότερο με τον τρόπο που απέκλεισε την Σίτυ σε ένα παιχνίδι που για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ποτέ μια τέτοια εξέλιξη. Να μην μιλήσω φυσικά και για τις «κεφαλιές» που έφαγε κόσμος με τα τρομερά φαβορί στην Σούπερ Λίγκα 2 που έστειλε στον κουβά ένα σκασμό δελτία.

Ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από τον Ιωνικό και δυσκόλεψε η προσπάθεια του για την παραμονή στην κατηγορία. Η Λαμία πήρε τεράστιο διπλό μέσα στην Τρίπολη με 0-2 και αύξησε την διαφορά της από την Ελαφρά Ταξιαρχία στους τέσσερις βαθμούς. Τα ρέστα του παίζει ο Απόλλων και μπορεί. Άσσος.

Η Μπέτις κόλλησε στο 0-0 την περασμένη εβδομάδα με την Χετάφε και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την Ατλέτικο στον ένα βαθμό. Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-1 την Μαγιόρκα και δύσκολα θα χάσει την έξοδο στο champions league. Οι αποδόσεις είναι δίκαιες και θα κρατήσω το διπλό.

Η Λέστερ έχασε με 3-1 από την Τότεναμ και δεν έχει ελπίδες για να πιάσει μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Έβερτον πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην Τσέλσι αλλά δεν είναι στο χέρι της η παραμονή στην κατηγορία αφού πρέπει και οι από πάνω της να στραβοπατήσουν. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

Η Ανζέ έχασε με 2-0 από την Μονακό και απέχει τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Για την Μπορντό τα έχω γράψει θέλει αλλά δεν μπορεί έτσι γνώρισε και την ήττα από την Νις με 0-1 και δύσκολα θα γλυτώσει την κατηγορία. Θα κρατήσω τον άσσο.

Η Λοριάν έχασε με 1-2 από την Ρεμς και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη αφού απέχει μόλις τρεις βαθμούς. Η Μαρσέιγ έχασε με 0-3 από την Λυών στην έδρα της και της στοίχησαν τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα πάρει το διπλό η Μαρσέιγ και δε θα χάσει την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Η Βιγιαρεάλ έχασε την περασμένη εβδομάδα από την από την Αλαβές ενώ στην Ευρώπη αποκλείστηκε από την Λίβερπουλ την Τρίτη. Η Σεβίλλη ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κάντιθ στην έδρα της αλλά δύσκολα θα χάσει μια θέση στο επόμενο champions league. Η Βιγιαρεάλ δεν πιστεύω ότι θα χάσει την Ευρώπη και κρατάω τον άσσο.

Η Μπάγερν έχασε την περασμένη εβδομάδα από την Μάιντζ με 3-1 και από ότι φαίνεται έχει χαλαρώσει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κάνει «δωράκια». Η Στουτγάρδη έμεινε στο 1-1 με την Βόλφσμπουργκ και παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Το διπλό αξίζει το ρίσκο

Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το έχει κερδίσει αλλά και να το έχει χάσει. Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη με 1-0 έχει σταθεροποιηθεί στην τρίτη θέση και δείχνει μάλιστα πως πολύ δύσκολα θα την χάσει. Το διπλό θα είναι η επιλογή μου.

Ο Άρης έχασε από τον Παναθηναϊκό με 1-0 σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλός και του στοίχισε και η ανόητη αποβολή του Καμαρά. Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 1-2 μέσα στην Τούμπα κατάκτησε και μαθηματικά τον τίτλο και σύμφωνα με τον προπονητή του θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Άσσος

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ 1

ΛΟΡΙΑΝ – ΜΑΡΣΕΙΓ 2

Δεύτερη πρόταση

ΛΕΣΤΕΡ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2

ΑΝΖΕ – ΜΠΟΡΝΤΟ 1

Τρίτη πρόταση

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΛΑΜΙΑ 1

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1

Μονό αποδεκτό

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ- ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.