Κόκκινος για Champions League: Με τον άσο της Παρί και το over στο Τσέλσι - Πόρτο

Γρηγόρης Κόκκινος13 Απριλίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Την περασμένη εβδομάδα τα πήγαμε καλά και αγγίξαμε το τέλειο αλλά δεν μας έκανε τα κέφια η μπάλα στο παιχνίδι της Πόρτο με την Τσέλσι που έληξε 0-2.

Βέβαια θα μου πείτε ότι το G/G@OVER της Σίτυ με την Ντόρτμουντ βγήκε με το στανιό στο φινάλε αλλά πρέπει κάπου να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας. Υπήρξαν παιχνίδια το Σαββατοκύριακο που δεν μας βγήκαν και είναι τα τραβάς τα μαλλιά της κεφαλής σου για τον τρόπο που δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε. Πάμε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε αυτό το διήμερο.

Η Παρί στο Μόναχο ευτύχισε να προηγηθεί γρήγορα πέτυχε και δεύτερο γκολ και έκανε την Μπάγερν άνω κάτω αφού μπορεί οι Γερμανοί να έκαναν ένα σκασμό τελικές προσπάθειες αλλά χωρίς γκολ δε πας πουθενά. Η απουσία κυρίως του Λεβαντόφσκι της κοστίζει ακριβά και το τελικό 2-3 δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην Παρί που νίκησε στο πρωτάθλημα το Στρασβούργο με 1-4 και παραμένει τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λιλ.

 Η Μπάγερν σε ένα κακό παιχνίδι ήρθε ισόπαλη εντός έδρας 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου. Είναι δεδομένο ότι η Μπάγερν πρέπει να παίξει επιθετικά προκειμένου να προηγηθεί στο σκορ και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση. Αυτό είναι που πιστεύω ότι θα πληρώσει , σέβομαι πάρα πολύ την φανέλα την ομάδα αλλά βρήκε το δάσκαλο της. Η παρέα του Μπαπέ στην κόντρα μπορούν να κάνουν «όργια» για αυτό και εκτιμώ ότι αξίζει ο άσσος και σίγουρα τα πολλά γκολ που δεν πληρώνουν όμως ικανοποιητικά.

Η Τσέλσι δεν ήταν καλύτερη από την Πόρτο και ευτύχισε στην πρώτη της τελική προσπάθεια να προηγηθεί στο σκορ. Η Πόρτο έχανε ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει και μοιραία ήρθε το 0-2 που λέει ότι η ομάδα του Τούχελ έχει προκριθεί στον επόμενο γύρο εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα. Η Τσέλσι για το πρωτάθλημα νίκησε με 1-4 την Κρύσταλ Πάλλας και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στο champions league. 

Η Πόρτο στο πρωτάθλημα νίκησε με 0-2 την Τοντέλα και πλησίασε στους έξι βαθμούς την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ που έφερε ισοπαλία στην έδρα της. Η Πόρτο είναι υποχρεωμένη να ψάξει γκολ από νωρίς αλλά η Τσέλσι μπροστά βγάζει φωτιές οπότε η λογική λέει ότι θα δούμε γκολ στην αναμέτρηση. Το over δεν το λες ευκαιρία αλλά πιστεύω αυτό που δεν πληρωθήκαμε την περασμένη εβδομάδα θα το πληρωθούμε σήμερα.

Η άμυνα της Λίβερπουλ ήταν παιδική χαρά στην Μαδρίτη και το 3-1 είναι και τιμητικό για την ομάδα του Κλοπ που φάνηκε μόνο ένα δεκάλεπτο όταν μείωσε το σκορ. Για το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ νίκησε πολύ δύσκολα στο φινάλε του αγώνα την Άστον Βίλλα με 2-1 και ελπίζει να καταφέρει να κατακτήσει μια θέση που οδηγεί στο champions league.

 Η Ρεάλ για το πρωτάθλημα νίκησε την Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με 2-1 και είναι πλέον ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο. Δεν γνωρίζω το σκεπτικό που μας δίνουν φαβορί την Λίβερπουλ πιστεύω στα ματάκια μου και σε αυτό που βγάζουν οι δυο ομάδες. Η άμυνα της Λίβερπουλ είναι αποδεκατισμένη , η ψυχολογία είναι με τους Μαδριλένους δεν καταλαβαίνω γιατί μας δίνουν αουτσάιντερ την Ρεάλ. Η λογική λέει ότι θα έχουμε γκολ και πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση του διπλού.

Η Ντόρτμουντ ήταν καλή στο πρώτο παιχνίδι έκανε ευκαιρίες για γκολ κατάφερε να σκοράρει στο 84ο λεπτό αλλά δέχθηκε το δεύτερο γκολ της Σίτυ στο φινάλε του αγώνα και γνώρισε την ήττα με 2-1. 

Για το πρωτάθλημα νίκησε με 2-3 την Στουτγάρδη και απέχει επτά βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στο champions league. Η Σίτυ για το πρωτάθλημα έχασε με 1-2 από την Λιντς και δείχνει σημάδια κόπωσης ενώ ο Γκουαρντιόλα συνεχίζει να κάνει μόνο δυο αλλαγές διαμαρτυρόμενος με αυτό τον τρόπο που δεν πέρασαν οι πέντε αλλαγές στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Αυτό το παιχνίδι δεν το ακουμπάνε για πάρα πολλούς λόγους. Η Ντόρτμουντ είναι «τρελή» ομάδα παίζει το σύστημα όσα βάλω και όσα φάω οπότε μπορεί να συμβούν τα πάντα. ΝΟ ΒΕΤ

To be continued ……

Η πρόταση

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ 1

ΤΣΕΛΣΙ – ΠΟΡΤΟ OVER

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.