Κόκκινος: Διπλό παραμονής για τη Νιούκαστλ

Γρηγόρης Κόκκινος26 Φεβρουαρίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Πολλές κηδείες είχαμε την περασμένη εβδομάδα ειδικά στην Ιταλία και δυστυχώς μας τα χάλασε η Βερόνα αφού δεν κατάφερε να κρατήσει το 0-2 στο 2-2 με την Ρόμα. Ο Μουρίνιο φώναζε για την διαιτησία αλλά καλά θα κάνει να κοιτάξει τα χάλια της ομάδας του . Όσο για το Ελληνικό πρωτάθλημα είχαμε αποτελέσματα τα οποία δυστυχώς δεν βοήθησαν να κάνουμε ταμείο. Ξεκίνησε και ο πόλεμος στην Ουκρανία και μαύρισε η ψυχή μας με αυτά που βλέπουμε και δυστυχώς θα έχουν τεράστιες επιπτώσεις σε όλους μας.

Η Γκλάνταμπαχ μετά το διπλό στην έδρα της Μπάγερν πάει από το κακό στο χειρότερο και έφαγε έξι από την Ντόρτμουντ την περασμένη εβδομάδα. Η Βόλφσμπουργκ έχασε από την Χόφενχαιμ με 1-2 και είναι χαμηλά στην βαθμολογία. Η λιγότερο κακή ομάδα είναι οι φιλοξενούμενοι και η απόδοση του διπλού με καλύπτει. Η Κρύσταλ Πάλλας νίκησε εκτός έδρας την Γουότφορντ με 1-4 και το μεγάλο της πρόβλημα φέτος είναι οι πολλές ισοπαλίες που έχει. Η Μπέρνλι πέτυχε σπουδαία νίκη και μάλιστα απέναντι στην Τότεναμ με 1-0 τα πάει καλά στην προσπάθεια για την παραμονή αλλά και αυτή έχει πολλές ισοπαλίες. Έχει αξία το διπλό. Η Μπρέντφορντ έχασε με 2-1 από την Άρσεναλ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής κι αν δεν προσέξει μπορεί να μπλέξει σε περιπέτειες. Η Νιούκαστλ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και δείχνει τρομερή βελτίωση και λογικά θα παραμείνει στην κατηγορία. Διπλό θα παίξω.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος από την Λαμία στην εκτός έδρας νίκη του με 0-2 και είναι στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Ο Άρης με την έλευση του νέου του προπονητή νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο και έκανε αποφασιστικό βήμα για την είσοδο του στα play off. Πιστεύω ότι ο Άρης θα πάρει το διπλό

Ο Παναιτωλικός ήταν καλός όσο και τυχερός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πήρε τη νίκη με 1-0 αποτέλεσμα που τον κρατάει μακριά από περιπέτειες. Ο Βόλος ήταν καλός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δίκαια φωνάζει για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε στην ήττα με 0-1. Βόλο βλέπω να κερδίζει.

Η Παρί γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Ναντ εκτός έδρας αλλά δεν χάνει το πρωτάθλημα αφού έχει μεγάλη διαφορά από την δεύτερη Μαρσέιγ. Η Σεντ Ετιέν το πάλεψε με το Στρασβούργο στην εντός έδρας ισοπαλία με 1-1. Όπως παίζουν οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πετύχουν γκολ και μου αρέσει το G/G

Η Κλερμόν πέτυχε μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Μαρσέιγ με 0-2 με αφού αξιοποίησε της ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε και απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπορντό αυτοκτόνησε στο παιχνίδι με την Μονακό αφού προηγήθηκε στο σκορ έπαιζε με παίκτη λιγότερο και ισοφαρίστηκε σε 1-1. OVER.

H Μετς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Λιλ στο 0-0 την περασμένη αγωνιστική στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Η Ναντ νίκησε με 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και στα παιχνίδια της συνήθως έχει αρκετά γκολ. Το over σε πάνω από δυο φράγκα απόδοση είναι καλή επιλογή.

Η Ζυρίχη έχασε ένα σκασμό ευκαιρίες κόντρα στην Σιόν βρέθηκε πίσω στο σκορ και τελικά ισοφάρισε με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Βασιλεία νίκησε εύκολα με 3-0 την Λωζάννη και παλεύει με την Γιουνγκ Μπόις για την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Ο Απόλλων Σμύρνης δείχνει ότι δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία μετά και την ήττα με 4-0 από τον Ιωνικό. Ο Ατρόμητος δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με τον Άρη και έχασε πολύ εύκολα με 3-0 χωρίς να απειλήσει στο ελάχιστο την αντίπαλη εστία. Η λιγότερο κακή ομάδα είναι ο Ατρόμητος. Διπλό

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ G/G

ΖΥΡΙΧΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1

Δεύτερη πρόταση

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ OVER

ΜΕΤΣ – ΝΑΝΤ OVER

Τρίτη πρόταση

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ 2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2

Μονό αποδεκτό

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ – ΜΠΕΡΝΛΙ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.