Κόκκινος: Χάλια μαύρα η Ίντερ

Metrosport Team02 Απριλίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Μετά από την «άχαρη» διακοπή μπαίνουμε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς πρωταθλημάτων και η απορία είναι το κατά πόσο διαφορετικές μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες ομάδες. Στη διάρκεια της διακοπής το πιο σημαντικό γεγονός κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν η επιστροφή του Έρικσεν στην Εθνική ομάδα της Δανίας και μάλιστα στο γήπεδο που έκανε ολόκληρο τον πλανήτη να παγώσει όταν είχε σταματήσει η καρδιά του. Και γκολ πέτυχε και έδειξε ότι έχει τρομερή θέληση για ποδόσφαιρο και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο.

Η πρώτη μου επιλογή θα είναι από το παιχνίδι της Τρίπολης όπου ο Αστέρας προέρχεται από το διπλό στην Κρήτη με 0-2 και ο Ατρόμητος από τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης με τέρμα που σημείωσε ο Κουλούρης στο φινάλε του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που καίγονται και περιμένω παιχνίδι με γκολ.

Η Νις δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ όπου και γνώρισε την ήττα με 2-1. Η Ρεν είχε εύκολο έργο απέναντι επικρατώντας με 6-1 και προσπέρασε στην βαθμολογία την αντίπαλο της . Εδώ έχουμε δυο καλές ομάδες με τους φιλοξενούμενους να έχουν την καλύτερη επίθεση στην Γαλλία. Καλό μου φαίνεται το compo.

Ο Απόλλων Σμύρνης μοιάζει να είναι υπό διάλυση και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε με τον Ατρόμητο γνώρισε την ήττα με 1-0 στο φινάλε του αγώνα. Ο Παναιτωλικός έχασε από την Λαμία με 1-2 αλλά η αλήθεια είναι ότι το πάλεψε αρκετά το παιχνίδι. Ποντάρω στην καλύτερη ομάδα και το διπλό.

Η Σεντ Ετιέν έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Τρουά στην έδρα της και παραμένει στις θέσεις που οδηγούν στην παρακάτω κατηγορία. Η Μαρσέιγ ήταν εξαιρετική στο ντέρμπι με την Νις όπου και επικράτησε με 2-1 και είναι πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δεν γνωρίζω αν και ποιος θα νικήσει περιμένω γκολ.

Η Ρέιντζερς πληρώνει της επτά ισοπαλίες που έχει στο πρωτάθλημα και απέχει τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Σέλτικ ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε με 1-2 την Νταντί. Η Σέλτικ προέρχεται από τη νίκη με 4-0 απέναντι στην Ρος Κάουντι. Ντέρμπι μίσους με πολλές ιδιαιτερότητες και λογικά γκολ.

Ο Πανσεραικός μετά την ήττα με 1-0 από τον Απόλλων Πόντου έχει μπλέξει σε περιπέτειες στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Η Αναγέννηση Καρδίτσας στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος έχασε από τον Απόλλων Λάρισας με 2-1 και μάλλον κάνει τουρισμό. Το κίνητρο το έχει η ομάδα των Σερρών.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Άρη και θέλει την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ νίκησε για ακόμη μια φορά την ΑΕΚ με 0-1 και πάει τρένο εδώ και αρκετό καιρό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Λουτσέσκου έχει τον τρόπο του…..

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και ήρθε ισόπαλος 1-1 αφού η ομάδα δείχνει έξω από τα νερά της. Η ΑΕΚ παραμένει προβληματική και έχασε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με 0-1. Μετά την επίσκεψη του Μαρινάκη στου Ρέντη περιμένω αντίδραση και να δούμε ένα παιχνίδι με γκολ.

Στην Τουρκία την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί η Τραμπζονσπόρ παρά την ήττα της την περασμένη αγωνιστική με 3-2 από την Ρίζεσπορ και έχει μάλιστα δεκαπέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Η Μπεσίκτας έμεινε στο 1-1 με την Χατάγιασπορ και κάνει μια προβληματική χρονιά. Οι γηπεδούχοι πιστεύω θα νικήσουν.

Η Γιουβέντους στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε με 2-0 την Σαρλεριτάνα και μείωσε την διαφορά της από την Ίντερ στον ένα βαθμό. Η Ίντερ για ένα ακόμη παιχνίδι δεν ήταν καλή ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Φιορεντίνα και δεν είναι καλά αφού έχει μείνει πίσω στην μάχη του τίτλου. Προβάδισμα στην Μεγάλη Κυρία.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΙΝΤΕΡ 1

Δεύτερη πρόταση

ΝΙΣ – ΡΕΝ G/G & OVER

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΑΡΣΕΙΓ G/G & OVER

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ – ΣΕΛΤΙΚ G/G & OVER

Τρίτη πρόταση

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ OVER

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ OVER

Μονό αποδεκτό

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ... 1

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.