Κόκκινος: Αξίζει στην Μπενφίκα ένας τίτλος

Γρηγόρης Κόκκινος22 Μαΐου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Την περασμένη εβδομάδα έγινε και πάλι ο κακός χαμός τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με φαβορί να σπάνε σε κάθε είδους απόδοση. Ο ΠΑΟΚ έχασε ( χωρίς όμως να του κοστίσει από τον Αστέρα) η ΑΕΚ παρά τις ευκαιρίες που έκανε δεν κέρδισε τον Άρη η Μίλαν και η Λιλ έστειλαν πολλά δελτία αδιάβαστα και πάει λέγοντας. Θα κρατήσουμε μόνο ενδιαφερόμενες ομάδες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορούν να τα καταφέρουν απαραίτητα αφού ειδικά πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Το καλύτερο μου σημείο είναι ο τελικός κυπέλου στην Πορτογαλία αν και στο θεσμό αυτό ποτέ δεν παίρνεις όρκο αλλά όπως γράφω και στον τίτλο της στήλης αξίζει να πάρει κάτι φέτος η Μπενφίκα.

Η Βέρντερ Βρέμης δεν τα πήγε καθόλου καλά στο δεύτερο γύρο και θέλει νίκη απέναντι στην Γκλάντμπαχ και να μην κερδίσει η Μπίλεφελντ μέσα στην Στουτγάρδη. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να μην κερδίσει η Ουνιόν την Λειψία και να κερδίσουν αυτοί για να βγούνε στην Ευρώπη. Θα πάω με την επιβίωση και θα κρατήσω τον άσσο. Η Ουνιόν έχει κάνει μια εξαιρετική χρονιά είναι μια σκληρή και σφιχτή ομάδα και της αξίζει η έξοδος στην Ευρώπη. Η Λειψία έχει τερματίσει δεύτερη και έδειξε και στο παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ ότι δεν χαρίζεται πουθενά. Τον άσσο δεν το λες ευκαιρία αλλά θα τον τιμήσω σε απόδοση αουτσάιντερ μου κάνει.

Η Θέλτα προέρχεται από ένα καταπληκτικό σερί νικών και τη νίκη μέσα στην Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα με 1-2. Η Μπέτις είναι σοβαρή νίκησε την Ουέσκα με 1-0 και κρατάει την τύχη της Ευρώπης στα χέρια της. Πιστεύω ότι η φόρμα που έχουν οι γηπεδούχοι είναι αυτή που με κάνει να ποντάρω τον άσσο

Η Ρεάλ νίκησε την Μπιλμπάο με 0-1 και υποδέχεται την Βιγιαρεάλ που νίκησε με 4-0 την Σεβίλλη την περασμένη εβδομάδα. Η Βασίλισσα θέλει νίκη και γκέλα της Ατλέτικο ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν και τον τελικό του Europa League. Πιστεύω ότι είναι από τα παιχνίδια που θα δούμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα και στην τελευταία αγωνιστική των play off νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό με 1-4. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά στα play off αλλά έχασε την τελευταία αγωνιστική από τον Αστέρα στην Τούμπα με 0-1. Με τις άμυνες που διαθέτουν οι δυο ομάδες πιστεύω ότι έχει τύχη το g/g.

Η Λέστερ μετά την κατάκτηση του κυπέλου δεν κατάφερε να νικήσει την Τσέλσι στο πρωτάθλημα έχασε με 2-1 και τώρα τρέχει για να κατακτήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα. Η Τότεναμ έχασε με 1-2 από την Άστον Βίλλα και θέλει νίκη για να παραμείνει ζωντανή για μια θέση στην Ευρώπη. Άσσο θα παίξω.

Η Αταλάντα έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας κάτι που βέβαια δεν έδειξε και στον τελικό κόντρα στην Γιουβέντους. Η Μίλαν δείχνει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις και στο τελευταίο παιχνίδι κόλλησε στο 0-0 με την Κάλιαρι. Το παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι θα νικήσει η ομάδα του Γκασπερίνι κι ας της κάνει και το Χ. Η Λανς έχει γκρεμίσει στα τελευταία τρία παιχνίδια ότι έχτισε στην διάρκεια της χρονιάς μετά και την ήττα με 3-0 από την Μπορντό. Η Μονακό προέρχεται από τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Ρεν και την ήττα στον τελικό του κυπέλου από την Παρί με 2-0. Πιστεύω ότι η απόδοση του άσσου είναι προκλητική και θα το ρισκάρω.

Στον τελικό κυπέλου Πορτογαλίας αγωνίζονται η Μπράγκα με την Μπενφίκα. Η Μπράγκα έχει δείξει εδώ και αρκετά παιχνίδια ότι δεν πατάει καλά αντίθετα με την Μπενφίκα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μεγάλα όνειρα αλλά δεν τα πήγε όπως θα ήθελε. Ένας τίτλος της αξίζει και το μπορεί οπότε διπλό

To be continued...

Πρώτη πρόταση

ΛΕΣΤΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ 1

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΑΝ 1

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2

Δεύτερη πρόταση

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ- ΛΕΙΨΙΑ 1

Τρίτη πρόταση

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ G/G@OVER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ G/G

Τέταρτη πρόταση

ΘΕΛΤΑ – ΜΠΕΤΙΣ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.