Κόκκινος: Αουτσάιντερ ο ΟΦΗ;;;;;;;

Γρηγόρης Κόκκινος05 Φεβρουαρίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Μετά από δυο εβδομάδες μπαίνουν τα μεγάλα πρωταθλήματα σε κανονικούς ρυθμούς, αφού λόγο των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλου δεν είχαμε σχεδόν τίποτε το αξιόλογο την περασμένη εβδομάδα. 

Δυστυχώς στη χώρα μας τα πράγματα έχουν ξεφύγει πέρα από κάθε λογική και δεν βλέπω να γίνονται αυτά που θα έπρεπε προκειμένου να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα . Αυτοί οι επικίνδυνοι τύποι καταστρέφουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι πάρα πολύς ο κόσμος που έχει αηδιάσει αφού έχουμε πιάσει πάτο και πολύ φοβάμαι ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Μακάρι να βγω ψεύτης. Με ημίμετρα δεν υπάρχει γιατρειά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο φτάνουν τόσοι νεκροί.

Η Άουγκσμπουργκ στην τελευταία της αναμέτρηση ηττήθηκε με 5-1 από την Λεβερκούζεν και παραμένει στη επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Η Ουνιόν Βερολίνου πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Γκλάντμπαχ και είναι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που με έχει πληρώσει και θα την εμπιστευτώ.

Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που δεν «ξέρει» να κάνει άμυνα και τα περισσότερα παιχνίδια του έχουν αρκετά γκολ όπως και η ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό με 3-1. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε να χάνει από νωρίς στην ήττα με 2-0 από τον Αστέρα και δεν κατάφερε να σκοράρει. Αξίζει το over.

Η Οσασούνα νίκησε εκτός έδρας την Γρανάδα με 0-2 και δείχνει ότι δεν πρόκειται να κινδυνέψει αλλά δεν την έχω ικανή και για ψηλότερα από εκεί που είναι. Η Σεβίλλη έχασε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι με την Θέλτα και το τελικό 2-2 δεν της επέτρεψε να πλησιάσει περισσότερα την Ρεάλ. Διπλό το βλέπω.

Η Λοριάν το πάλεψε με την Ναντ αλλά γνώρισε την ήττα με 4-2 που την κρατάει στην επικίνδυνη ζώνη και πώς να μην βρίσκεται εκεί με μόλις τρεις νίκες μέχρι σήμερα. Καλή ήταν και η Λανς με την Μαρσέιγ αλλά αν δεν σκοράρει είναι λογικό να γνωρίζεις την ήττα με 0-2. Το διπλό έχει αξία και θα το τιμήσω.

Η Μπριζ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Κορτράικ , νίκησε με 0-1 και είναι πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Η Γάνδη είναι ντεφορμέ έχασε πολλές ευκαιρίες στην ήττα με 0-1 από την Αντβέρπ αλλά δεν έχει νίκη εδώ και πολύ καιρό. Στο δίφραγκο ο άσσος έχει αξία.

Η Βαλένθια ήταν καταπληκτική για ένα ημίχρονο κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 0-2 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μην κατέβηκε και έχασε στο τέλος με 3-2. Η Σοσιεδάδ σκοράρει πολύ δύσκολα και αυτό το πληρώνει όπως και κόντρα στην Χετάφε στο τελικό 0-0. Θα κρατήσω με ρίσκο τον άσσο.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Απόλλων Σμύρνης με 0-2 χάνοντας πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς. Ο Παναθηναϊκός «αυτοκτόνησε» στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ αφού προηγήθηκε με 1-2 και έχασε στο τέλος με 3-2 με αρκετά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ δείχνει καλά αλλά η άμυνα του δεν πείθει. 1@OVER

Η Γιουβέντους έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι με την Μίλαν και κατά την γνώμη μου πλέον δεν έχει καμία ελπίδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η Βερόνα νίκησε με 2-1 την Μπολόνια παίζει καλά ειδικά στην επίθεση και πιστεύω ότι είναι ικανή για να κάνει την ζημιά μέσα στο Τορίνο. Διπλό

Ο Ατρόμητος δεν έπαιξε με την Λαμία αφού το παιχνίδι αναβλήθηκε και με μόλις δυο νίκες στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την χειρότερη άμυνα δεν ξέρω πως θα καταφέρει να σωθεί. Ο ΟΦΗ έκανε τρομερή ανατροπή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και νίκησε με 3-2 . Αουτσάιντερ ο ΟΦΗ; Διπλό

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΛΟΡΙΑΝ – ΛΑΝΣ 2

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΓΑΝΔΗ 1

Δεύτερη πρόταση

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1

Τρίτη πρόταση

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ OVER

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1 & OVER

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ 2

Μονό αποδεκτό

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.