Κόκκινος: Αν δεν κερδίσει και τώρα η Λαμία, πότε;;;

Γρηγόρης Κόκκινος16 Απριλίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο .

Ικανοποιημένος είμαι από τις επιλογές της περασμένης εβδομάδας, αφού δύο τριάδες δεν πέρασαν στο πάρα πέντε ενώ το μονό αποδεκτό του Ατρόμητου πλήρωσε καλά αφού η απόδοση του διπλού έφτασε στο να πληρώνει τέσσερις φορές τα λεφτά μας. Αντίθετα στο champions league δεν πέρασε κανένα φαβορί βάση αποδόσεων ενώ μας δικαίωσε η Βιγιαρεάλ που απέκλεισε την Μπάγερν και πέρασε στα ημιτελικά. Το πρωτάθλημα που γίνεται ο κακός χαμός είναι το Ιταλικό αφού κανείς δεν μπορεί να πάρει όρκο για το ποια ομάδα τελικά θα πάρει το πρωτάθλημα. Είμαι αισιόδοξος και για τις επιλογές μας από την Ελλάδα…

Η Σεντ Ετιέν γνώρισε βαριά ήττα από την Λοριάν με 6-2 παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 0-2 και έχει μπλέξει για τα καλά στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Η Μπρεστ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ναντ δεν κινδυνεύει ούτε πάει και για Ευρώπη. Ο άσσος επιβίωσης θα είναι η επιλογή μου.

Η Χετάφε έχασε εκτός έδρας 2-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης και απέχει τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Η Βιγιαρεάλ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπιλμπάο ενώ προέρχεται από την μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Μπάγερν στα ημιτελικά του champions league. Πιστεύω ότι αξίζει το διπλό.

Η Τρουά έχασε με 2-1 από την Μονακό και βρίσκεται χαμηλά αφού είναι επιθετικά κακή ομάδα με την δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας μετά την ουραγό Μετς. Το Στρασβούργο συνεχίζει να πηγαίνει καλά παρά το 1-1 με την Λυών στο φινάλε της αναμέτρησης και όλα δείχνουν ότι θα βγει Ευρώπη. Διπλό.

Η Λαμία έχει μπλέξει για τα καλά μετά και την ήττα από τον Βόλο με 3-0 και πλέον απέχει μόλις δυο βαθμούς από τον Απόλλων για την απευθείας πτώση από την κατηγορία. Ο Ιωνικός πέτυχε μεγάλο διπλό στην Τρίπολη με 2-3 και έκανε ένα ακόμη βήμα παραμονής. Όχι για αγωνιστικούς λόγους πιστεύω ότι ο άσσος δύσκολα θα χαλάσει.

Η Ουνιόν Βερολίνου πέτυχε διπλό Ευρώπης στην έδρα της Χέρτα με 1-4 είναι καλή ομάδα και θα παλέψει με την Χόφενχαιμ και την Κολωνία για την έκτη θέση. Η Φρανκφούρτη έχασε εντός έδρας από την Φράιμπουργκ με 1-2 και είναι και κουρασμένη από το παιχνίδι της Ευρώπης. Τον άσσο κρατάω.

Ο Άρης πέτυχε σπουδαίο διπλό στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ με 1-2 και είναι πλέον τρίτος και κρατάει την τύχη της εξόδου στην Ευρώπη στα χέρια του. Ο ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα για να είναι ξεκούραστος με την Μαρσέιγ. Λίγο η κούραση του ΠΑΟΚ λίγο το παιχνίδι που έρχεται με τον Ολυμπιακό… Άσσος.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού δεν κατάφερε να σκοράρει και έχασε «άδικα» και τον Χουάν Κάρ από μια τουλάχιστον υπερβολική κόκκινη κάρτα. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκούραστος αλλά εδώ και αρκετό καιρό δεν παίζει καλά . Παρά το ότι με έχει στείλει κουβά πολλές φορές ο Παναθηναϊκός κρατάω τον άσσο.

Η Παρί δεν είχε ανάγκη το 1-6 στην έδρα της Κλερμόν για να μάθουμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στην Γαλλία αφού έχει δώδεκα βαθμούς διαφορά από την Μαρσέιγ που υποδέχεται και νίκησε με 2-0 την περασμένη εβδομάδα την Μονπελιέ. Στο παιχνίδι αυτό έχει αξία το Χ2 αφού πιθανόν να μην χαλάσει καμία από τις δυο ομάδες.

Η Σεβίλλη νίκησε με 4-2 την Γρανάδα και στην δεύτερη θέση της Ισπανίας μαζί με την Μπαρτσελόνα αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η Ρεάλ τα είδε όλα στο παιχνίδι με την Τσέλσι αλλά να είναι καλά ο τεράστιος Μπενζεμά που «καθάρισε» στην παράταση. Το διπλό δεν το λες ευκαιρία αλλά σε αυτή την απόδοση είναι επιλογή.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΠΡΕΣΤ 1

ΧΕΤΑΦΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2

ΤΡΟΥΑ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 2

Δεύτερη πρόταση

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ- ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. 1

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

Τρίτη πρόταση

ΛΑΜΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ 1

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ 1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1

Μονό αποδεκτό

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΑΡΣΕΙΓ Χ2

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.