Κόκκινος: Νίκη παραμονής για την Έβερτον

Γρηγόρης Κόκκινος14 Ιανουαρίου 2023

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Έχουμε μπει σε φουλ ρυθμούς με πολλούς αγώνες να γίνονται στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Συναρπαστικό έχει γίνει και το Ελληνικό αφού ο Παναθηναϊκός μετά το μουντιάλ δεν είναι καλός και έχει χάσει την μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου να είναι και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Και χωρίς να είναι ποιοτικό το πρωτάθλημα μας έχει γίνει το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών αφού όρκο για το ποιος τελικά θα το κατακτήσει δεν μπορεί να πάρει κανείς. Ας δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από αυτό το κουπόνι.

Η Έβερτον την περασμένη εβδομάδα έχασε με 1-4 από την Μπράιτον και επειδή βλέπει ότι κινδυνεύει σοβαρά αλλάζει προπονητή προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Η Σαουθάμπτον δεν βλέπεται έχασε εντός έδρας και από την Νόττινχαμ και δεν ξέρω πως μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Άσσο το βλέπω

Η Οσασούνα ήταν τυχερή θα έλεγα στο παιχνίδι με την Μπιλμπάο και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο ισόπαλο 0-0. Η Μαγιόρκα νίκησε την Βαγιαδολίδ με 1-0 με γκολ το οποίο πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα και διατηρείται αρκετά ψηλά στην βαθμολογία για τα κυβικά της. Αν σκοράρει η Οσασούνα τον πήραμε τον άσσο

Η Σασσούλο είναι ομάδα με μεγάλες επιθετικές αρετές αλλά όχι και αμυντικές και προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την Φιορεντίνα την περασμένη εβδομάδα. Η Λάτσιο είναι ανισσόροπη δεν βγάζεις άκρη εύκολα μαζί της και προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Έμπολι. Μπορούν να πετύχουν γκολ από νωρίς και οι δυο.

Η Τουλούζ ήταν εντυπωσιακή στο παιχνίδι εκτός έδρας με την Οσέρ που την νίκησε με 0-5 ανεβαίνοντας πιο ψηλά στην βαθμολογία. Η Μπρεστ που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία ήταν αρκετά τυχερή στο τελικό 0-0 στον εντός έδρας αγώνα με την Λιλ. Οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής και είδε την διαφορά από την κορυφή να μειώνεται στους τέσσερις βαθμούς και πιστεύει ακόμα πιο πολύ στο πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός δεν υπήρχε στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και έχασε πολύ εύκολα με 0-4. Περιμένω πολλά γκολ.

Η Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ στο Βέλγιο κάνει και φέτος εξαιρετική χρονιά και προέρχεται από την μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή στην έδρα της Άντερλεχτ με 1-3. Και η Αντβέρπ είναι καλή νίκησε με 2-0 την Γάνδη και είναι στην πρώτη τριάδα. Οι γηπεδούχοι με πείθουν περισσότερο κι ας είναι ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός τα πάει εξαιρετικά έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από την μέση και μπροστά και προέρχεται από το εμφατικό 0-4 μέσα στον Βόλο. Ο Άρης νίκησε με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας παίζει καλά αλλά στα εκτός δείχνει ότι κάτι δεν κάνει καλά . Πιστεύω ότι θα δούμε αρκετά γκολ στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει να χάσει από πέρσι από εκείνο το παιχνίδι με τον Άρη 0-4 ενώ το τελευταίο διάστημα παίζει εξαιρετικά και προέρχεται από το 1-3 στην Λεβαδιά. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα την περασμένη εβδομάδα από την ΑΕΚ και κάνει συνεχόμενες γκέλες. Η φόρμα λέει ΠΑΣ και κρατάω το 1Χ.

Η Ρεν δεν ήταν καλή σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι έχασε με 2-1 από την Κλερμόν και μαζί δυο ποδοσφαιριστές με αποβολή. Η Παρί επανήλθε στις νίκες μετά την ήττα από την Λανς αφού νίκησε με 2-0 την Ανζέ χωρίς όμως να πιάσει μεγάλη απόδοση. Αξίζει το να δούμε πάνω από ένα γκολ στο ημίχρονο.

To be continued …


Πρώτη πρόταση

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΠΡΕΣΤ 1


Δεύτερη πρόταση

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΛΑΤΣΙΟ OVER 1,5 HM.

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑ - ΑΝΤΒΕΡΠ 1

ΡΕΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ OVER 1,5 HM.


Τρίτη πρόταση

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ OVER

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1Χ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.