Κοκκινάκης: «Είμαστε καλή ομάδα έχουμε κάνει καλή αρχή, χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2022

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος και λίμπερο του ΠΑΟΚ Μενέλαος Κοκκινάκης φιλοξενήθηκε στοMetropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο ».  Ο αθλητής του «δικεφάλου» αναφέρθηκε στην ρεβάνς του Τσάλεντζ Καπ, την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και τον κόσμο που χρειάζεται στο πλευρό του.

Για την ρεβάνς της νίκης με 3-0 στην Βουλγαρία κόντρα στην Μοντάνα και τι περιμένει: «Σίγουρα η Μοντάνα θα είναι δυνατότερη και πιο έτοιμη. Εμείς ωστόσο πιστεύω πως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι ώστε να πάρουμε την νίκη και να περάσουμε στην επόμενη φάση, γιατί θέλουμε να μείνουμε μέσα σε όλους τους στόχους μας.»

Για όσα συνέβησαν στην τελευταία αγωνιστική και την άνοδο του ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση: 
«Έχει φυσικά σημασία να είμαστε τώρα όσο ψηλότερα γίνεται, αλλά στο τέλος υπάρχουν τα play - off οπότε όπως και να είναι η βαθμολογία εκείνα τα παιχνίδια είναι που πρέπει να κερδίσουμε. Εκτιμούμε πως έχει γίνει μια καλή αρχή ωστόσο όταν έρθουν τα play - off θέλουμε να είμαστε στο μέγιστο της ετοιμότητας και όσο το δυνατόν σε ψηλότερη θέση.»

Για την φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ και αν πιστεύει πως υπάρχει καλή χημεία ήδη:
 «Είμαστε καλή ομάδα έχουμε αρκετή χημεία μεταξύ μας, κάτι πολύ σημαντικό γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και το «δέσιμο» μεταξύ μας θα είναι απαραίτητο για να καταφέρουμε κάτι καλό.»

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το πρωτάθλημα φέτος και ποιες ομάδες θα το διεκδικήσουν:
 «Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, με μια πρώτη ματιά φαίνεται ποιες θα είναι φαβορί, αλλά δεν υποτιμάμε κανέναν, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε να είμαστε εμείς χαρούμενοι.»

Για την διακοπή λόγω Μουντιάλ και την ευκαιρία να βρεθεί παραπάνω κόσμος στο Παλατάκι: « Εννοείται χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας σε κάθε ματς και ξέρουμε ότι θα το κάνει όταν χρειαστεί. Ο κόσμος χρειάζεται να καταλάβει ότι μας δίνει μεγάλη ενέργεια ακόμα και σε φάσεις ή παιχνίδια που δεν είμαστε τόσο καλοί. Εκεί θα μας βοηθήσει όσο κανείς άλλος να γυρίσουμε το παιχνίδι. »

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.