Κοινός όρος για τελικές συζητήσεις με Γκάμα και Ματίγια

Metrosport Team04 Απριλίου 2020

Το σήριαλ της παραμονής των Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια συνεχίζεται με πλήρη ροή και αναμένεται να διαρκέσει κι άλλο. 

Αμφότεροι, δείχνουν διάθεση, ώστε να συνεχίσουν στα “κιτρινόμαυρα”, επεκτείνοντας τα συμβόλαιά τους, ωστόσο θέτουν συγκεκριμένο όρο, ο οποίος είναι η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων στα πρόσωπά τους.

Λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία και η χώρα εισέλθει σε φάση (πλήρους) καραντίνας, οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη βρίσκονταν πιο κοντά στην παραμονή. Κι αν για τον Γκάμα η θετική διάθεση προϋπήρχε εκατέρωθεν, για τον Ισπανό συμπαίκτη του δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά, στο metrosport.gr καταγράψαμε τη μεταστροφή στις σκέψεις του Ματίγια, ο οποίος δείχνει -ξανά- θετικός σε παραμονή. 

Πλέον, ο όρος και των δύο, για να ανοίξει ο κύκλος των τελικών συζητήσεων είναι κοινός και αφορά στην τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων προς εκείνους. 

Εν ολίγοις, οι εκπρόσωπό τους, ζητούν να πληρωθούν το διάστημα, που τους οφείλονται χρήματα, ώστε οι πελάτες τους να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους διοικούντες και να φτάσουν σε τέλος οι διαπραγματεύσεις.

Οπως γίνεται κατανοητό, ο ιός που πλήττει και την Ελλάδα δημιουργεί παρενέργειες σε κάθε επίπεδο, τη στιγμή που είναι ανοιχτό το θέμα της παύσης πληρωμών από τον Μάρτιο και μετά, όσον αφορά τις ΠΑΕ, που συμμετέχουν στη Super League 1. Οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών, λοιπόν, θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες τους θα πάρουν τα οφειλόμενα κι αυτό ισχύει και στις περιπτώσεις των Γκάμα-Ματίγια.

Στην Αλκμήνης, τώρα, γνωρίζουν τις προθέσεις των Ιβήρων και θα κινηθούν ανάλογα, προκειμένου να κλείσουν το συγκεκριμένο κεφάλαιο. Οπως λέγεται, αμφότεροι περιλαμβάνονται στο πλάνο της επόμενης σεζόν και απομένει να βρεθεί και ο τρόπος. 

Οι αθλητές, βέβαια, αντιλαμβάνονται πως η κατάσταση δεν είναι εύκολη, καθώς η καταγραφή των ζημιών από την απουσία αγώνων και εσόδων, είναι σε εξέλιξη. Από την άλλη, είναι λογικό να ζητούν τα δεδουλευμένα, αλλά -σε τέτοιες περιπτώσεις- οι συμφωνίες επιτυγχάνονται με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

+ Φήμη για ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων”, προς τον Λαμπρόπουλο της Μπόχουμ, αναπτύχθηκε... εσχάτως. 

Ο 30χρονος αμυντικός αγωνίζεται ως στόπερ, αλλά μπορεί να παίξει και στα δεξιά της άμυνας. 

Φέτος, κατέγραψε μία συμμετοχή με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, ωστόσο για το μέλλον του συναποφασίζει η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2021. Αν δεν χωρέσει στη Γαλλικία, τότε μπορεί να τεθεί πιο ζεστά θέμα επαφών με τον Αρη, ωστόσο προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή φέρεται πως είναι η παραμονή στο εξωτερικό.

+ Μην ξεχνάμε ότι σε στάση αναμονής βρίσκεται και ο Μιχάι Κόρχουτ. Η σύμβαση του Ούγγρου μπακ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και θεωρείται σίγουρο ότι θα μπει στο στόχαστρο διαφόρων ομάδων. 

Ο ίδιος, πάντως, παραχωρεί προτεραιότητα στον Αρη, αν και με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορούν να γίνουν σαφείς κουβέντες για νέο συμβόλαιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.