Κλοπ: «Γελοίο που χάσαμε από τη Γιουνάιτεντ, ήταν οφσάιντ το γκολ του Ράσφορντ»

Metrosport Team23 Αυγούστου 2022

Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» αναφέρθηκε επανειλημμένα στην ατυχία της Λίβερπουλ και στο ότι αυτή ήταν η ομάδα που έπρεπε να πάρει το ντέρμπι.

 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπασε το αήττητο σερί των Reds στο πρωτάθλημα και τους «ανάγκασαν» στην πρώτη τους ήττα στη νέα σεζόν, με την Λίβερπουλ να έχει κάνει ούτως ή άλλως αρνητικό ξεκίνημα... δεκαετίας στην Premier League , έχοντας χάσει περισσότερους βαθμούς απ' ότι στον περσινό δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος .Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις μετά το ματς με τους Κόκκινους Διαβόλους τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να νικήσει στο ντέρμπι!

«Έπρεπε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Ξέρω πως ακούγεται γελοίο αλλά έτσι είδα εγώ το ματς. Ήμασταν άτυχοι σε μερικές φάσεις κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η Γιουνάιτεντ και θα ήταν καλό να ισοφαρίζαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν πιο aggressive αλλά κυριαρχήσαμε μετά το πρώτο γκολ. Ήμασταν άτυχοι στις στατικές φάσεις. Είχαμε τεράστιες ευκαιρίες. Το δεύτερο γκολ είναι δύσκολο να το δεχτείς. Ήταν οφσάιντ, όμως έπρεπε να συμβιβαστούμε με αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.