Κλείσιμο εγκαταστάσεων και αναστολή των προπονήσεων

Χρήστος Λιάπης13 Μαρτίου 2020

Πολλοί δήμοι ανακοίνωσαν το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων τους ως προληπτικό μέτρο κατά του κορωνοϊού.

Ο δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των κλειστών και ανοικτών δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων μέχρι τις 24/3 Ανοιχτός θα παραμείνει μόνον ο κεντρικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου «Κωνσταντίνος Καραμανλής», τηρώντας αυστηρά τον αριθμό των 60 ατόμων. Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά.

Ο δήμος Χαλκηδόνας ανακοίνωσε το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων για 14 μέρες για όλες τις δραστηριότητες αγώνες και προπονήσεις. 

Ο δήμος Λαγκαδά ανακοίνωσε την απαγόρευση λειτουργίας όλων των κλειστών και ανοικτών χώρων αθλητικών εκδηλώσεων και άλλων δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

 Κλειστό θα είναι το αθλητικό πάρκο Ευόσμου μέχρι τις 24/3 και δεν θα γίνει καμία προπόνηση και αγώνας. 

 Ο δήμος Νεάπολης Συκεών προχώρησε στο κλείσιμο όλων των ανοιχτών αθλητικών χώρων, γηπέδων και Γυμναστηρίων αναστέλλοντας κάθε αθλητική δραστηριότητα, προπονήσεων και αγώνων εντός αυτών.

ΑΕΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ: Μετά από απόφαση του δήμου Θέρμης για διακοπή την αθλητικών δραστηριοτήτων , η διοίκηση του συλλόγου μας αποφάσισε την ακύρωση όλων των προπονήσεων , ανδρικού και παιδικών τμημάτων, μέχρι νεωτέρας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Μετά από απόφαση του Δήμου Καλαμαριάς, αναστέλλεται η λειτουργία του γήπεδου «Αριστοτέλης», όπως και όλων των αθλητικών δομών-εγκαταστάσεων του Δήμου, με αποτέλεσμα οι δραστηριότητες των ακαδημιών του Ποσειδώνα Καλαμαριάς από μπαμπίνι μέχρι και Κ17 να ανασταλούν μέχρι νεωτέρας.

ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ: Με αίσθημα ευθύνης και σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου υγείας, ο ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ ανακοινωνει την αναστολή των προπονήσεων του ανδρικού τμήματος.

Σ αυτές τις στιγμές η υγεία προέχει και είναι πάνω απ όλα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς και καλή δύναμη σε όλους.

Υ.Γ. θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για το πότε θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.