Κλείνουν τα αυτιά τους στα εξωαγωνιστικά και εστιάζουν στο ντέρμπι

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2020

Την ώρα που σε εξωαγωνιστικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ καλείται να αντεπεξέλθει στο μέτωπο που έχει ανοίξει μετά τη σκανδαλώδη εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και όσα επακολούθησαν, αγωνιστικά ο Αμπέλ Φερέιρα προσπαθεί να κρατήσει όσο είναι δυνατό ανεπηρέαστους τους ποδοσφαιριστές του και προσηλωμένους στη δουλειά τους με στόχο τη συνέχιση της νικηφόρας πορείας στο Πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τη δύσκολη έξοδο της Κυριακής (2/2) στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το Σάββατο (1/2) με μια τελευταία προπόνηση. Ολοι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως δείχνουν μεγάλη πίστη στις δικές τους δυνατότητες. Σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της ψυχολογίας των παικτών, παίζουν και οι έμπειροι παίκτες, αρχηγοί της ομάδας που γνωρίζουν πως να διαχειριστούν τέτοιου είδους καταστάσεις.

Στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα θα είναι οι Άκπομ, Μάτος, οι οποίοι επιστρέφουν μετά την απουσία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Βόλο λόγω καρτών, ενώ νοκ άουτ για ακόμη ένα παιχνίδι θα είναι ο Κρέσπο, η οποία αποθεραπεία του οποίου κυλά με σημαντικά προβλήματα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.