Κλείνει «αστέρα» της Ντόρτμουντ η Λίβερπουλ

Metrosport Team21 Μαρτίου 2024

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να μπει σε μια νέα εποχή με την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές και στο ρόστερ της ομάδας. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Bild», ψηλά στη λίστα της βρίσκεται ο Μάλεν της Μπορούσια Ντόρτμουντ και θεωρείται πως ο Ολλανδός επιθετικός είναι ο κατάλληλος για να ηγηθεί της «κόκκινης» επίθεσης.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Μάλεν ενδιαφέρεται για μία πιθανή μετακίνηση στην Αγγλία, αν και επιθυμεί να μάθει πρώτα τον νέο προπονητή της Λίβερπουλ πριν υπογράψει στην ομάδα του Άνφιλντ. Το συμβόλαιό του με τον γερμανικό σύλλογο έχει διάρκεια μέχρι το 2026 και η Ντόρτμουντ θα ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και για τα επόμενα χρόνια, όπως έκανε γνωστό ο αθλητικός διευθυντής της, Σεμπάστιαν Κεχλ.Λίβερπουλ

Στο Λίβερπουλ πιστεύου πως ο Μάλεν μπορεί θα μπορούσε να  αντικαταστήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ειδικά αν ο τελευταίος «μετοκομίσει» στη Saudi Pro League. Από τη μεριά της, η γερμανική ομάδα γνωρίζει την αξία του Μάλεν και δεν πρόκειται να τον αφήσει να αποχωρήσει για… ψίχουλα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ζητάει ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ για να πει το «ναι» και να τον αφήσει να φύγει το καλοκαίρι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.