«Κλειδώνει» η σύνθεση του CAS μέσα στην προσεχή εβδομάδα

Metrosport Team24 Μαΐου 2020

Μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να «κλειδώσει» η σύνθεση του δικαστηρίου στο CAS που θα εξετάσει την ίδια μέρα και ώρα τις δυο υποθέσεις που αφορούν το θέμα της πολυιδιοκτησίας

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει επιλέξει Γερμανό διαιτητή και η πλευρά των ερυθρολεύκων Ιταλό, ενώ η ΕΠΟ έχει παραιτηθεί του δικαιώματος επιλογής δίνοντας το ελεύθερο στο CAS να επιλέξει τον τρίτο και τελευταίο δικαστή.

 Από τη στιγμή που θα κλειδώσει η σύνθεση του δικαστηρίου μετρούμε αντίστροφα για τον ορισμό της ημερομηνίας που θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης και φυσικά ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι προφανής και υπάρχει και η αισιοδοξία ότι αυτό θα γίνει, δηλαδή θα έχουμε την απόφαση πριν το τέλος των πλέι οφ. 

Για τη διαδικασία να θυμίσουμε πως το CAS διαμήνυσε στους «ερυθρόλευκους» ότι στις 29 Μαΐου (όταν και εκπνέει το χρονικό περιθώριο που έχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός να καταθέσει τον φάκελο της δικής της προσφυγής) θα στείλει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στις δύο ομάδες τα υπομνήματα των αντιδίκων τηρώντας ίσες αποστάσεις και αδιάβλητη την διαδικασία. 

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός, όχι με... πονηριά όπως έκανε απέναντι στο CAS, αλλά ασκώντας τακτική... μπούλινγκ είχε επιχειρήσει να πάρει τις θέσεις του ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ που αρνήθηκε να συναινέσει. 

Σε ότι αφορά το θέμα της Επιτροπής Δεοντολογίας όπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε υπόμνημα ζητώντας να διευρυνθεί το κατηγορητήριο για τους ερυθρόλευκους, την Δευτέρα εκπνέει η προθεσμία που έχει δώσει η Επιτροπή στον Ολυμπιακό και στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατάθεση υπομνήματος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.