Killer ΠΑΟΚ, με σχέδιο για πρόκριση

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2020

Ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ στο Europa League είναι αφενός η πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης και αφετέρου να πορευτεί όσο πιο ψηλά μπορεί, στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Δικέφαλος, για να πετύχει αυτό τον στόχο, καλείται να περάσει νικηφόρα από την δύσκολη έδρα, της ισχυρής Αιντχόφεν.

Με συγκεκριμένο σχέδιο για νίκη που θα ισοδυναμεί με την εξασφάλιση (σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό) της πρόκρισης, θα παραταχθεί ο Δικέφαλος, το βράδυ στις 22:00 στο Philips Stadion. Ο Γκαρσία, δεν προσανατολίζεται να αλλάξει την διάταξη με την οποία θα παραταχθεί η ομάδα. Με δεδομένη την απουσία ενός καθαρόαιμου αριστερού μπακ (ο Γιαννούλης είναι τραυματίας και ο Περέιρα εκτός ευρωπαϊκής λίστας) και επίσης με τον Βιεϊρίνια εκτός (δεν είχε δηλωθεί στην λίστα καθώς καθυστέρησε να υπογράψει), το πλέον πιθανό είναι να ρίξει στη «μάχη» του Αιντχόφεν, τον Μιχαηλίδη στο αριστερό άκρο. Προφανώς για αυτό τον λόγο, του μιλούσε για αρκετά λεπτά, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ. Η πιθανότητα να παίξει η ομάδα με τρείς στόπερ, μέχρι χθες το βράδυ σύμφωνα με όσα έλεγαν εκπρόσωποι του Δικεφάλου δεν θεωρείται πιθανή.

Το ευχάριστο είναι πως η τεχνική ηγεσία έχει στην διάθεσή της, τον Αουγκούστο, όμως είναι δύσκολο να τον χρησιμοποιήσει ως βασικό καθώς ο Βραζιλιάνος απουσίαζε για σημαντικό διάστημα από την ενεργό δράση. Το σχέδιο της τεχνικής ηγεσίας, θα δώσει την δυνατότητα στην ομάδα να παίξει με αντεπιθέσεις, με τους ταχύτατους παίκτες που διαθέτει η «φροντ λάϊν» της ομάδας, για να «χτυπήσει» τις αδυναμίες της Αιντχόφεν. Είναι όμως βέβαιο πως θα δεχθεί πίεση από τους Ολλανδούς και για αυτό τον λόγο, το ζητούμενο, είναι να αμυνθεί αποτελεσματικά η ομάδα και με γρήγορες αντεπιθέσεις να διεκδικήσει το γκολ.

Οι Ολλανδοί παραδέχονται δημόσια, πως το ματς είναι Do or Die. Αν χάσουν, ή αν αναδειχθούν ισόπαλοι με τον ΠΑΟΚ, χάνουν την πρόκριση στους «32». Ο Δικέφαλος θα ικανοποιηθεί και με τον βαθμό, όμως σε περίπτωση νίκης θα πετάξει έξω την Αιντχόφεν. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει πέντε βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου, δύο πόντους πίσω από την Γρανάδα που έχει επτά. Η Αιντχόφεν έχει τρείς βαθμούς και η Ομόνοια, μόλις έναν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.