Κιλκίς: «Έκοβε» βόλτες ενώ έπρεπε να είναι καραντίνα, τι πρόστιμο του επιβλήθηκε!

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2021

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Κιλκίς όταν ένας 47χρονος αντί να τηρεί την καραντίνα που του επιβλήθηκε ως επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού αποφάσισε να πάει για μία...βόλτα!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το thestival.gr, ο 47χρονος είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα από την γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας και έπρεπε να είναι σε καραντίνα μέχρι τις 2 Νοεμβρίου. Χθες το πρωί τον έπιασαν να κυκλοφορεί και συνελήφθη. Παράλληλα, του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο ελέγχων για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ σε ίντερνετ – καφέ στην Ημαθία καθώς και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 300 ευρώ πρόστιμο στον πελάτη.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 15 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες, εργαζόμενους και ιδιοκτήτες καταστημάτων και συγκεκριμένα 1 στην Πέλλα, 4 στην Πιερία, 6 στις Σέρρες και 4 στη Χαλκιδική.

Ακόμα, βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας από επιβάτες οχημάτων σε Κιλκίς Σέρρες και Χαλκιδική.

Επίσης, χθες αστυνομικοί βεβαίωσαν 2 παραβάσεις σε καταστήματα, για μη ανάρτηση μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων σε Πέλλα και Χαλκιδική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.