Κιλιάν Μπαμπέ: Η υπόσχεση της Παρί που δεν τηρήθηκε!

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κεσανλής

Το σενάριο της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαμπέ προς την Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε τελικά τέλος, μετά και την απόρριψη της Παρί Σεν Ζερμέν στην τελευταία ελπίδα των «μερέχνες», με πρόταση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ρεάλ θα κινηθεί για την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ο Μπαμπέ μένει ελεύθερος και δεν θα χρειαστεί να δαπανηθεί ένα υπέρογκο χρηματικό πόσο για την μετακίνηση του. Κάτι που θα πρέπει να προσέξει η Παρί αν θέλει να εισπράξει χρήματα από την μεταγραφή του 22χρόνου σταρ.

Βέβαια, υπάρχει μια υπόσχεση των Παριζιάνων προς το Κιλιάν Μπαμπέ που δεν τηρήθηκε, όταν υπέγραφε τότε για πρώτη φορά στην «πόλη του φωτός.» Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει κρύψει πότε τον θαυμασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Ρεάλ Μαδρίτης. Ειδικότερα, η «Βασίλισσα» είναι ένας σύλλογος που δύσκολα την απορρίπτεις. 


Όταν υπέγραφε το συμβόλαιο του στην Παρί το 2018, το νέο αστέρι της Ευρώπης τότε, είχε αναφέρει στους ιθύνοντες των Παριζιάνων, ότι αν έρθει κάποια πρόταση για εκείνον που καλύπτει το οικονομικό σκέλος από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο θα τον αφήσουν να αποχωρήσει.

Κάτι που δεν τελικά δεν έγινε, ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε γνωστή την θέληση του Κιλιάν Μπαμπέ να αποχωρήσει από τον σύλλογο και το πόσο των 200 εκατομμύριων ευρώ καλύπτει τις ανάγκες της ομάδες. Επίσης τόνισε, ότι αν κάποιος παίκτης της ομάδας θέλει να αποχωρήσει, θα φύγει με τους δικούς τους όρους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.