Κιάσσος: Ο Γκουαρντιόλα, ο ρόλος του Έλληνα προπονητή και το... Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ

Metrosport Team05 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Κιάσσος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που πλέον συνεχίζει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από τον χώρο της προπονητικής μίλησε αναφορικά με το ταξίδι του στην Αγγλία για να παρακολουθήσει προπονήσεις συλλόγων, αλλά και τον ρόλο του Έλληνα προπονητή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Εδώ και 10 ημέρες βρίσκομαι στην Αγγλία για εκπαίδευση στον τομέα της προπονητικής, καθώς θα πρέπει να προχωράς τη γνώση και να εξελίσσεσαι. Το πρώτο που θα έλεγα για την Αγγλία είναι ότι κάνει μεγάλη εντύπωση η απλότητα και ο σεβασμός που σου δείχνουν, η θέληση τους να φύγεις από εκεί ευχαριστημένος. Μεταξύ των ομάδων που έχω πάει είναι η Λέστερ, είναι να πάω στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ είχα την χαρά να τον δω όταν δούλευε στη Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει πετύχει πάρα πολλά σπουδαία στην καριέρα του. Ξέρουμε και γνωρίζουμε όλοι πως δουλεύουν στη Σίτι, είναι ο τρόπος που δουλεύει όλη η ομάδα, το επίπεδο των παικτών».

Για τους λόγους που αποχώρησε έπειτα από μία ημέρα από τον ΟΦ Ιεράπετρας: «Δεν γνωρίζω γιατί η συνεργασία μου στην Ιεράπετρα ολοκληρώθηκε σε μία ημέρα. Μπήκα στο αεροπλάνο, μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, ήμουν με την ομάδα στο ξενοδοχείο και μετά χωρίς να ξέρω τι συνέβη για να αναλάβω το πόστο του βοηθού προπονητή δίπλα στον Στάικο Βεργέτη που είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας».

Για να προσθέσει για τον ρόλο του προπονητή: «Ξέρετε, μιλάμε για ένα επάγγελμα που είναι ο πιο αναλώσιμος άνθρωπος στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλοί καλοί Έλληνες προπονητές και πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Εγώ από τη φύση μου σαν προπονητής, έχω επιλέξει να ακολουθώ τον δικό μου δρόμο»

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Μαρσέιγ: «Σαν Έλληνας θέλω να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ, αλλά απέναντι του έχει μία ομάδα προπονητή. Η Μαρσέιγ είναι μία ομάδα που προχωράει στην Ευρώπη, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πολύ ωραία πράγματα στην Ευρωπαϊκή του πορεία και θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.