Κερμανίδης: «Να αρχίζει βασικός ο Λάμπρου»

Αχίλλειος Έξαρχος12 Φεβρουαρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης και αναφέρθηκε στον αποψινό (12/2, 20:00) αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας τα αγωνιστικά πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα υποστήριξε πως ανεξαρτήτως του ποιοι θα αγωνιστούν ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα για να πάρει την πρόκριση ενώ έπλεξε, παράλληλα, το εγκώμιο του Λάζαρου Λάμπρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο ματς: «Αντί του Μάτος παίζει ένας εξίσου καλός παίκτης. Δεν αλλάζει τίποτα. Όποιος και να παίζει σήμερα είναι ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα με 2-0 και αν κατέβει προσεκτικά θα έχει την πρόκριση σίγουρη. Ο ΠΑΟΚ έχει πλούσιο έμψυχο δυναμικό. Βλέπετε την περίπτωση Λάμπρου. Ένας μέχρι πρότινος παραγκωνισμένος παίκτης που είναι τώρα η καλύτερη “μεταγραφή” του Ιανουαρίου. Έχει παίκτες ο ΠΑΟΚ, να μη σκαλώνουμε σε μονάδες. Δεν παίζει ρόλο η ήττα στο Πρωτάθλημα. Ήταν και μια κακή μέρα του ΠΑΟΚ. Το ματς Κυπέλλου είναι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με πλούσιο υλικό. Όποιος και να παίξει η πρόκριση θα έρθει».

Για τον Λάμπρου: «Πρέπει να ξεκινά στη βασική ενδεκάδα. Το έδειξε σε σύντομο χρονικό διάστημα και στις λίγες ευκαιρίες που πήρε ότι είναι απαραίτητος για την ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.