Κέρκυρα: Σύλληψη ζευγαριού - Έκλεψαν τσαντάκι, τρία οχήματα και…ψυγείο

Metrosport Team17 Ιουλίου 2022

Χειροπέδες σε ένα ζευγάρι Ελλήνων που έκαναν αλλεπάλληλες κλοπές τις τελευταίες ημέρες στην Κέρκυρα πέρασαν οι αστυνομικοί.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε την Παρασκευή (15/7) σε ένα προάστιο της νησιωτικής πόλης από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς λίγη ώρα πριν είχαν κλέψει μέσα από ένα όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών το τσαντάκι του οδηγού που είχε μέσα το ποσό των 980 ευρώ.

Η έρευνα έδειξε ότι ο άνδρας εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις κλοπές και μία απόπειρα που έγιναν από την περασμένη Δευτέρα ως την Πέμπτη σε διάφορες περιοχές της κεντρικής Κέρκυρας. Συγκεκριμένα, είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα, ένα μοτοποδήλατο, ένα αυτοκίνητο και ένα... ψυγείο από ένα ξενοδοχείο, ενώ αποπειράθηκε να αρπάξει και διαφορά μεταλλικά αντικείμενα από ένα σπίτι.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενήργησε η Ασφάλεια για τις κλοπές, βρέθηκαν όλα τα οχήματα που είχε κλέψει ο δράστης και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για κλοπή κατά συναυτουργία και απόπειρα κλοπής κατ΄ εξακολούθηση, κατά περίπτωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.