«Κερδίζει» Βαρέλα και Βιεϊρίνια

Metrosport Team15 Μαρτίου 2020

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καταιγιστικές. Και μοιραία επηρεάζουν την ποδοσφαιρική ζωή της χώρας και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αναβολή των πλέι οφ αποφασίστηκε (13/3)  στην έκτακτη συνεδρίαση της διοργανώτριας.

Αυτή η αναβολή λόγω του φονικού ιού και των δεκάδων κρουσμάτων που υπάρχουν στην πατρίδα μας, κρίθηκε επιβεβλημένη. Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης και θα ακολουθήσουν το έξτρα πρόγραμμα.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο είναι σαφές πως εάν δεν αναβάλλονταν τα πλέι οφ και ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό αύριο το βράδυ στην Τούμπα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν στην ομάδα, εξαιτίας των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν βασικοί παίκτες. Δύο εκ των οποίων είναι οι Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Σε αυτούς προσθέστε και τους τιμωρημένους Ινγκασον, Γιαννούλη και Αουγκούστο και τους μόνιμα τραυματίες Κρέσπο και Ζαμπά. Από την στιγμή που αποφασίστηκε η αναβολή, υπάρχει χρόνος για την πλήρη αποθεραπεία των Βαρέλα και Βιεϊρίνια. Ο πρώτος μάλιστα μπήκε χθες στο πρόγραμμα της προπόνησης. Με τους δύο έμπειρους παίκτες στην άμυνα του, όταν με το καλό γίνει αυτό το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι ευάλωτος στην αμυντική γραμμή, εκεί όπου υπάρχουν αποδεδειγμένα, αυτή την χρονική στιγμή, τα περισσότερα προβλήματα.

Μέσα, λοιπόν, σε όλη αυτή την δικαιολογημένη ανησυχία που επικρατεί, σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο (για να διαχωρίζουμε τα θέματα), ο Δικέφαλος βγαίνει κερδισμένος, καθώς ο Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να υπολογίσει στην παρουσία δύο έμπειρων παικτών του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.