Κερδίζει και καθαρίζει…. η Παρί!

Γρηγόρης Κόκκινος02 Νοεμβρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη όσων ακολούθησαν τη στήλη την περασμένη αγωνιστική. Με δυο δυάδες και μια τριάδα κάναμε σχεδόν το απόλυτο αφού χάσαμε την αναμέτρηση του Άγιαξ με την Ντόρτμουντ που το περίμενα στο Χ. Δε γίνονται αυτά κάθε μέρα αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό φεγγάρι και μπορούμε και αυτή την εβδομάδα να κάνουμε ταμείο.

Αυτό που θέλει προσοχή είναι σε κάποιες αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, αφού το σημείο μας την περασμένη αγωνιστική ήταν η Γιουβέντους που βγήκε αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει να μην πατάει καλά στους αγώνες πρωταθλήματος.

Η Μάλμε έχασε εύκολα 4-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο και από την στιγμή που δεν έχει βάλει γκολ ακόμα είναι απίθανο να κάνει κάτι ΝΟ ΒΕΤ λόγο αποδόσεων. Η Βόλφσμπουργκ έχασε με 3-1 στην Αυστρία από την Σάλτσμπουργκ άλλαξε προπονητή και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα για να προχωρήσει στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα δούμε γκολ G/G & OVER.

Η Αταλάντα πήγε να κάνει το «θαύμα» αλλά δεν άντεξε αφού έχει μικρό ρόστερ και το 0-2 έγινε 3-2. Η Μάντσεστερ δεν είναι στα καλύτερα της αλλά κάτι μου λέει ότι η ποιότητα του Ρονάλντο θα κρίνει την αναμέτρηση. Διπλό θα ποντάρω.

Η Μπάγερν πέρασε από την έδρα της Μπενφίκα με το εμφατικό 0-4, προσγειώθηκε ανώμαλα με την ήττα στο κύπελλο από την Γκλάντμπαχ με 5-0 αλλά είναι το φαβορί για την πρόκριση. Γκολ Γκολ μέχρι εκεί…

Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη από την Ντυναμό Κιέβου και νίκησε εύκολα με 1-0 αλλά δεν πάει καλά σαν ομάδα με αποτέλεσμα την αλλαγή προπονητή. ΝΟ ΒΕΤ. Η Γιουβέντους μας δικαίωσε στο τέλος στον αγώνα στο Κίεβο αλλά με τις τελευταίες της εμφανίσεις δεν τα πάει καλά και δείχνει προβληματική. ΝΟ ΒΕΤ

Στο παιχνίδι ανάμεσα στην Λιλ και την Σεβίλλη θα μπορούσαν να είχαν μπει γκολ αλλά πρέπει να το θέλει και η μπάλα…. Πιστεύω ότι η Σεβίλλη θα κερδίσει αλλά θα γίνει μάχη και θα έχουμε γκολ. 1 & G/G.

Η Βιγιαρεάλ ήταν πιο αποτελεσματική στο παιχνίδι στην Ελβετία και από εκεί ήρθε και το Τελικό 1-4. Οι Ισπανοί θα κερδίσουν και πάλι πιστεύω και μάλιστα θα δούμε και αρκετά γκολ στην αναμέτρηση.

Η Ρεάλ έκανε πλάκα στην Ουκρανία με την Σαχτάρ στο 0-5. Δεν βλέπω κάτι να αξίζει… Η Μίλαν είναι καλά στο πρωτάθλημα Ιταλίας όχι όμως και στο θεσμό του champions league που δεν έχει νίκη και έχασε δίκαια 1-0 από την Πόρτο. G/G & OVER πιστεύω ότι θα είναι το παιχνίδι.

Η Σέριφ μπορεί να έχασε με 3-1 από την Ίντερ στο Μιλάνο αλλά σκόραρε και πάλι και έδειξε ότι το λέει η ψυχή της. G/G & OVER και πάλι.

Η Ντόρτμουντ το πάλεψε αλλά έχασε με 4-0 από τον Άγιαξ. Δεν βλέπω κάτι που να αξίζει να ποντάρουμε ΝΟ ΒΕΤ. Η Λίβερπουλ δεν παίρνω όρκο αν θα κέρδιζε χωρίς την αποβολή του Γκριεζμάν. Βλέπω νίκη της ομάδας του Κλοπ αλλά μέχρι εκεί…

Η Σίτυ ήταν πολύ ανώτερη από την Μπριζ και επικράτησε με 1-5. Λογικά θα κερδίσει αλλά το πώς είναι μια άλλη ιστορία που δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.

Η Σπόρτινγκ ήταν ανώτερη και το έδειξε στην Τουρκία στο 1-4 με την Μπεσίκτας και δεν πιστεύω ότι μπορεί να δούμε κάτι διαφορετικό και στον αγώνα της Πορτογαλίας. Περιμένω νίκη της Σπόρτινγκ και με γκολ των Τούρκων για να έχει αξία η επιλογή μας. Η Παρί σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι νίκησε με 3-2 την Λειψία και με νίκη καθαρίζει για

μένα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Παρά τις απουσίες που θα

διαβάσετε δεξιά και αριστερά πιστεύω ότι οι Γάλλοι θα κερδίσουν και θα κρατήσω το διπλό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ευκαιρία…

To be continued…

Πρώτη πρόταση

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1 & G/G

ΛΕΙΨΙΑ- ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2

Δεύτερη πρόταση

ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 2

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ 1 & OVER

Τρίτη πρόταση

ΒΟΛΣΦΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G & OVER

ΜΙΛΑΝ – ΠΟΡΤΟ G/G & OVER

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ- ΙΝΤΕΡ G/G & OVER

Μονό αποδεκτό

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΛΙΛ 1 & G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.