Στο μπαμ της μεταγραφικής περιόδου, πριν καλά καλά αυτή ξεκινήσει επίσημα, προχώρησε ο Κεραυνός Κολχικού. Ο Παύλος Γϊλης που πριν ανοίξει το παζάρι των μεταγραφών διεκδικήθηκε από πολλές ομάδες τα βρήκε σε όλα με τον Κεραυνό Κολχικού και θα ηγηθεί επιθετικά της ομάδας στην Α’ κατηγορία.
Ο νεαρός επιθετικός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον προπονητή των πρασίνων Αλέξη Γενίκομσου, στην Δόξα και ήταν από τους πρώτους που ο προπονητής ήθελε να φέρει στην ομάδα του.
Ο Γϊλης σε δύο χρονιές έχει πετύχει 44 γκολ σε επίσημα παιχνίδια και πάνω από 50 ακόμα στα φιλικά.Ανανέωσε ο κόουτς Αλέξης Γενίκομσου στους πράσινους.
Μια πετυχημένη χρονιά για τον Αλέξη Γενίκομσου με την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία για τον Κεραυνό και ο προπονητής τα βρήκε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ομάδας και ουσιαστικά ανανέωσε για την επόμενη χρονιά μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα.
Προτείνουμε
-
Άρης: Η Φανή Χαλκιά αναλαμβάνει σύμβουλος διοίκησης της ΚΑΕ 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Η ζωντανή μετάδοση του τελικού ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Ηρακλής: Με κόσμο στη Χρυσούπολη-Στη θύρα 2 με 10 ευρώ εισιτήριο 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Άρης-Το report της προπόνησης: Σε δύο γκρουπ με το βλέμμα στην Τούμπα 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Πριεβίντζα: Τι ισχύει για τα διαρκείας 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Ηρακλής: Πανέτοιμος για Καρδίτσα-«Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Stoiximan GBL: Νέα ώρα έναρξης σε έξι παιχνίδια 05 Δεκεμβρίου 2025