Κελπέκης: «Θα είμαστε διαφορετικοί μετά απ' αυτή την μπόρα»

Metrosport Team20 Μαρτίου 2020

Ο Χρήστος Κελπέκης, πρώην γυμναστής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ που, πλέον, είναι στο πλευρό του Βλάνταν Ιβιτς στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετέφερε μέσω του Metropolis 95.5 την κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ λόγω κορωνοϊού.

«Η ομάδα πάει εξαιρετικά και φέτος αλλά τώρα έχουμε άλλα να σκεφτούμε. Οπως στην Ελλάδα βιώνουμε και εμείς μία δύσκολη κατάσταση. Είμαστε κλεισμένοι σπίτια μας και δεν κυκλοφορούμε. Δεν υπάρχει ολοκληρωτική απαγόρευση, όμως, ξεκίνησαν σιγά σιγά να εφαρμόζονται μέτρα. Ηταν να παίξουμε το περασμένο Σάββατο, αλλά τελευταία στιγμή στην προπόνηση της Παρασκευής μας ενημέρωσαν ότι διακόπτεται το Πρωτάθλημα μέχρι νεοτέρας» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μέχρι τώρα, απ' ότι μας ενημερώνουν, είναι 700 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, χωρίς, όμως, θανάτους. Εδώ έχουν πολύ καλό σύστημα υγείας. Δεν ξέρω κάτα πόσο είναι αληθινά τα νούμερα που ακούγονται. Ο κόσμος στην αρχή το είχε πάρει λίγο αψήφιστα επειδή και ο καιρός είναι καλός είχαν βγει στις παραλίες, μετά την δεύτερη-τρίτη μέρα, όμως, υπήρξαν σχετικές οδηγίες και η πόλη είναι ερημωμένη.»

Για τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα αυτή την περίοδο δήλωσε: «Με τους ποδοσφαιριστές είμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία και έχουν ατομικά προγράμματα προπόνησης. Κάνουν είτε ατομικά, είτε κατά δυάδες-τριάδες και περιμένουμε και εμείς τις εξελίξεις. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με το Πρωτάθλημα. Με τον Βλάνταν μιλάμε κάθε μέρα στα τηλέφωνα, όλοι είμαστε έτσι μεταξύ μας. Χρειάζεται θετικότητα και θα περάσει και αυτό. Η οικογένειά μου δεν είναι εδώ, είμαι μόνος, αλλά θέλει υπομονή. Ελπίζω να μας κάνει να βγάλουμε τα θετικά αυτή η δύσκολη κατάσταση. Μετά απ' αυτή την μπόρα πιστεύω ότι θα είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, θα εκτιμάμε πράγματα που δεν εκτιμούσαμε.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.