Κεφάτος ο Βιεϊρίνια στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς

Κώστας Πετρωτός04 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Γ. ΖΑΙΡΗΣ - Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Μέχρι σήμερα το πρωί, ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν είχε πάρει μέρος σε προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας και αυτό ήταν ένας πολύ σοβαρός λόγος για να έχει κέφια σήμερα (4/7) το πρωί. Και τα κέφια του φρόντισε να να δείξει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της προπόνησης. Αρχικά, όταν ο Λουτσέσκου τον τοποθέτησε σε ρόλο δεξιού μπακ (απόντος του Λύρατζη), ο κάπτεν αστειεύτηκε λέγοντας «παίζω αριστερά, παίζω δεξιά, παντού παίζω...». 

Στην συνέχεια αγκάλιασε τον φροντιστή, Θανάση Βαριεμέζη, λέγοντάς του «που είσαι; Εχω καιρό να σε δω» και αμέσως μετά άρχισε η… κοκορομαχία με τον Νέλσον Ολιβέιρα για το πόσο ήταν το σκορ στο δίτερμα (με την μορφή ασκήσεων). 

Ο Ολιβέιρα αμφισβητούσε ότι οι «πορτοκαλί» του Αντρέ προηγούνταν στο σκορ, ο Ντόουγκλας σιγόνταρε τον Αντρέ στις διαμαρτυρίες και τελικά ο Φιλίπε Σοάρες πήγε και έδωσε την λύση λέγοντας «όσα γκολ και να μπήκαν,σημασία έχει ότι εμείς (οι πορτοκαλί), νικήσαμε με ένα τέρμα διαφορά». Ο Βιεϊρίνια δεν χωνεύει με τίποτα την ήττα ούτε στην προπόνηση, όπως και ο μέντοράς του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και στέλνει το μήνυμα στα νεαρά παιδιά. 

Μάλιστα, τελείωσε το πρόγραμμα όπως άρχισε, αφού στο φινάλε είχε και έναν χαβαλέ καυγά στο τερέν με τον Σάστρε, με τους δύο συμπαίκτες να παλεύουν ξαπλωμένοι στο χόρτο για τρία, τέσσερα λεπτά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.