Κεχαγιόγλου για υπόθεση κοκαΐνης: «Αφέθηκαν ελεύθεροι, καθόλου ενδείξεις ενοχής» - Τι είπε για Κούγια

Metrosport Team09 Μαρτίου 2022

Για την υπόθεση των 100 κιλών κοκαΐνης μίλησε ο δικηγόρος ενός από τους κατηγορούμενους, Σάκης Κεχαγιόγλου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εκπροσωπώ τον εισαγωγέα φρούτων τον κ. Νέγκα και έναν ακόμη τον κ. Ιωάννου. Ο κ. Νέγκας είναι συνεταίρος του Μπίκα και συνελήφθη μαζί με επτά άτομα. Οι απολογίες κράτησαν από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 το βράδυ σήμερα. 

Μετά από ενδελεχή και αύστηρη ανάκριση, υπήρξε ομόφωνη απόφαση των δικαστών και αφήθηκαν όλοι ελεύθεροι.Όταν οι δικαστικοί λειτουργοί δεν επιβάλλουν ούτε περιοριστικούς όρους, σημαίνει ότι έχουν πεισθέι ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ενοχής. Ένας ευυπόληπτος επιχειρηματίας, με παιδιά και επιτυχία στο εμπόριο φρούτων δεν τρελάθηκε ένα πρωί να ασχολείται με εμπόριο ναρκωτικών. 

Εϊναι μια συνήθης πρακτική. Θυμηθείτε ότι πριν χρόνια στη Ρόδο ένας μανάβης βρήκε 350 κιλα κοκαϊνη. Ειδοποίησε τις αρχές και αφέθηκε ελεύθερος».

Για ανακοινώσεις Κούγια: «Δεν σχολιάζω ανακοινώσεις συναδέλφων. Με ενδιαφέρει η συκοφαντία που υπέστησαν οι πελάτες μου. Με 100 κιλά κοκαϊνης και τον περίγυρο, το οτι βρέθηκαν δικαστές που λειτούργησαν χωρίς φόβο και θάρρος είναι καλό. Πείσθηκαν ότι είναι αθώος»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.