Καζάνας: «Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι ο Τανούλης, παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου ο Κούτσιας»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Θερμαϊκού Θέρμης και πρώην τεχνικός υποδομών σε Αρη και ΠΑΟΚ, Κώστας Καζάνας, και μίλησε για τον αμυντικό των «κιτρινόμαυρων», Κώστα Τανούλη αλλά και τον επιθετικό του Δικεφάλου, Γιώργο Κούτσια, τους οποίους έχει προπονήσει στις ακαδημίες των ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Η Ελλάδα έχει ταλαντούχους παίκτες. Στο εξωτερικό ανεβαίνουν γρήγορα οι παίκτες τις ηλικιακές κατηγορίες, στην Ελλάδα δεν έχουμε τη σωστή παιδεία, δεν έχουμε τη σωστή νοοτροπία, ίσως και οι παίκτες να μην είναι έτοιμοι αλλά χωρίς να φταίνε» τόνισε αρχικά.

Για τον Τανούλη: «Τον είχα πέρυσι σε μια φουρνιά παικτών που βγήκαμε 2οι στην Ελλάδα, έχει διεθνείς κλήσεις, έχει πολύ ταλέντο και τα σωματομετρικά του χαρακτηριστικά τον βοήθησαν για να αναδείξει το ταλέντο του. Ο Κώστας έχει πάρει συμμετοχές, είναι ένας παίκτης που σκοράρει και εύκολα, δεν έχει πάρει ακόμη ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα γιατί θεωρείται άπειρος, δεν φταίει αυτός, αλλά δεν υπάρχει το μεταβατικό στάδιο των δεύτερων ομάδων και από την Κ19 πρέπει να βρεθεί στην πρώτη ομάδα. 

Ακόμη και τώρα που τραυματίστηκε ο Μπράμπετς, θα είναι δύσκολο να τον εμπιστευτεί ο προπονητής. σε αυτή την ηλικία όλοι οι παίκτες έχουν αδυναμίες, είναι σε φάση εκπαίδευσης. Ετσι θα σταθώ στα δυνατά του σημεία, είναι πάρα πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, έχει το ύψος και τις προϋποθέσεις για να το πετύχει, έχει καλά πόδια για να ψάξει μια μεγάλη μεταβίβαση, έχει καλή πάσα δηλαδή, πιστεύει πολύ στον εαυτό του, εύκολα μπορεί να μπει σε ένα κλίμα ανταγωνιστικό και αν του δείξουν πως τον πιστεύουν μπορεί να δείξει τα καλά του στοιχεία».

Για τον Κούτσια: «Είναι ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου, επιπέδου Τζόλη, που μπορεί να παίξει σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Κούτσιας είναι τέτοιου επιπέδου παίκτης, δεν έχει διεθνή εμπειρία πέραμ της Εθνικής ομάδας, θα παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, τον έχω δει τα προηγούμενα χρόνια με τα μάτια μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.