Γιαννούλης: Τον θέλει ο ΠΑΟΚ (τουλάχιστον) μέχρι το καλοκαίρι, θέλει και αυτός να μείνει

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2020

Ένα από τα πιο «hot» ονόματα παικτών του Δικεφάλου, είναι αναμφίβολα ο Δημήτρης Γιαννούλης. Δικαιολογημένα θεωρείται και είναι, ο καλύτερος αριστερός οπισθοφύλακας στο Πρωτάθλημα, ενώ με τις εμφανίσεις του, κυρίως το καλοκαίρι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Μπενφίκα και την Μπεσίκτας, προσέλκυσε εμπράκτως το ενδιαφέρον ξένων ομάδων. 

Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι επίσημες προτάσεις που κατατέθηκαν στον Δικέφαλο από την Πόρτο και την Αταλάντα, όμως η άρνηση του ΠΑΟΚ έβαλε «φρένο» σε κάθε μεταγραφικό θέμα.

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσιοποιήθηκαν εκ νέου, σε ξένα μέσα ενημέρωσης, πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ευρωπαϊκές ομάδες από την Πορτογαλία, την Ιταλία κυρίως, ενδιαφέρονται για τον Γιαννούλη. Προς το παρόν, δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Δικέφαλο για τον διεθνή άσο. Ακόμη και αν κατατεθεί όμως, θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να γίνει αποδεκτή, τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τον παίκτη.

Η απόφαση που έχει ληφθεί, από κοινού, είναι να παραμείνει ο Γιαννούλης απόλυτα αφοσιωμένος στο έργο του, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν, να βοηθήσει την ομάδα στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο για την επίτευξη των στόχων της και παράλληλα να αποτελέσει ένα «ισχυρό όπλο» στα «χέρια» του Γκαρσία.

Τρομερό δίδυμο με τον Τζόλη

Και από στατιστικής απόψεως εάν παρακολουθήσει κάποιος τις επιδόσεις του Γιαννούλη από την αρχή της σεζόν (με μοναδική εξαίρεση το διάστημα που απουσίαζε εξαιτίας του τραυματισμού του και της απομόνωσης στο σπίτι του, εξαιτίας του κορωνοϊού) μπορεί κάλλιστα να διαπιστώσει πως συνθέτει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Χρήστο Τζόλη στην αριστερη πλευρά του ΠΑΟΚ. Οι δυο τους, συνεργάζονται αρμονικά, λειτουργούν αποτελεσματικά τόσο στα αμυντικά τους καθήκοντα όσο και στα επιθετικά τους και γενικώς υπάρχει μια αλληλοκάλυψη που αποδίδει, προς το συμφέρον της ομάδας.

Σε αυτό το τρομερό δίδυμο, Γιαννούλη – Τζόλη, βασίζει πολλά ο Γκαρσία και στα καθοριστικά παιχνίδια του Ιανουαρίου, γιατί από την αποτελεσματική του λειτουργία, την αλληλοκάλυψη και τις βοήθειες που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει πολλά.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Γιαννούλη με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Είχε γίνει προ δύο μηνών, μία αρχική συζήτηση για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, που θα περιελάμβανε υψηλότερες απολαβές για τον παίκτη, μεγαλύτερη χρονική διάρκεια στο συμβόλαιο και υψηλότερη ρήτρα. Μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει εκ νέου κάποια συζήτηση για το θέμα, ενώ θυμίζουμε πως η ρήτρα του Γιαννούλη ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η πρόταση της Πόρτο, το καλοκαίρι, είχε αγγίξει τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Το σημαντικό, ανεξάρτητα από τα οικονομικά δεδομένα, είναι πως ο Γιαννούλης δείχνει αποφασισμένος να προσφέρει πολλά περισσότερα, είναι ένα καυτό όνομα για τον ΠΑΟΚ και από την αποτελεσματικότητά του μπορεί να κερδίσει πολλαπλά ο σύλλογος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.