Καββαδάς: «Ο κόσμος του Άρη είναι εδώ και στηρίζει την ομάδα, έχω πάντα μεγάλο προσωπικό κίνητρο»

Στέλιος Παρθενάκης04 Οκτωβρίου 2022

Ο σέντερ του Άρη, Βασίλης Καββαδάς, σε σημερινές δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνει στους "κίτρινους", αλλά μίλησε και για τους στόχους της φετινής σεζόν, ενώ τόνισε πως δεν έχουν αλλάξει πολλά από την προηγούμενη φορά που ήταν στην ομάδα.

«Πέρασαν πολλά, έξι χρόνια από την προηγούμενη φορά, δεν έχουν αλλάξει πολλά, ο Άρης είναι ο Άρης. Ο κόσμος είναι εδώ και στηρίζει την ομάδα, οι παίκτες είμαστε υγιείς κι αυτό είναι σημαντικό», τόνισε ο Καββαδάς στην αρχή.

Και πρόσθεσε: «Η βάση μας είναι η ομαδική προσπάθεια, συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο, τόσο στην άμυνα που είναι η βάση, όσο και στην επίθεση, ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα».


Στη συνέχεια μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους: «Έχω πάντα μεγάλο προσωπικό κίνητρο, ο κόσμος με ξέρει, δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι το ξεχωριστό. Η αλήθεια είναι ότι μου… πάει η Θεσσαλονίκη. Με την εμπειρία μου και την ενέργεια μου θέλω να βοηθήσω ομάδα, παίκτες, προπονητή να πετύχουμε στους στόχους μας και ο κόσμος να βλέπει χαρούμενος το μπάσκετ του Άρη».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.