Κατσιαρός: «Πολύ βελτιωμένος ο Άρης στην αμυντική τακτική»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2020

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υπογραμμίζοντας πως στη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού έπαιξε ρόλο η πολύ βελτιωμένη αμυντική τακτική των «κίτρινων» και η εξαιρετική παρουσία του Χαβιέ Ματίγια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Η ομάδα έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και με τακτική. Ήταν πολύ καλή. Δικαιούμασταν και δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο πέσαμε πιο γρήγορα, ίσως και οι αλλαγές στις θέσεις να έπαιξαν ρόλο. Κλειστήκαμε ελάχιστα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά».

Για την παρουσία του Άρη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας:

«Είναι κάτι που όλοι θέλουμε να το βλέπουμε. Θέλουμε τον Άρη ψηλά στην βαθμολογία. Με το υλικό που έχει θα πάει ψηλά και φέτος ο Άρης. Μεσοεπιθετικά η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Και οι προσθήκες που ήρθαν και έρχονται πιστεύω θα βοηθήσουν πάρα πολύ να δούμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο από τον Άρη».

Για το τι διαφορετικό είχε στο ΟΑΚΑ ο Άρης:

«Χθες ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος τακτικά στην άμυνα. Ίσως ο προπονητής να έκανε και διαφορετική προπόνηση, ίσως τα πόδια των παικτών να είναι αλλιώς. Ο Παναθηναϊκός έκανε 2-3 φάσεις, είναι λογικό. Ο Άρης ήταν πιο σταθερός και πιο μαζεμένος. Έχουμε ποιότητα επιθετικά και θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο το σκορ. Επειδή το έχω ξαναπεί, ο Ματίγια είναι βαρόμετρο για τον Άρη. Είναι αυτός που παίρνει την πρώτη μπάλα και φτιάχνει το παιχνίδι. Αν δεν είναι καλός ο Ματίγια, είναι λογικό να μην είμαστε καλοί συνολικά σαν ομάδα».

Για τη διακοπή και τις αρκετές λύσεις του Άρη:

«Φέτος θα έχουμε διαφορετικές λύσεις και ο Άρης θα είναι καλύτερος. Δεν μπορούμε να πάμε στο γήπεδο τώρα που είμαστε πρώτοι να το ευχαριστηθούμε. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν τα πράγματα και να πάμε στο γήπεδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.